Drama intr-o familie dintr-o localitate din Buzau! Liliana, o femeie in varsta de 36 de ani, a murit dupa ce a ajuns la spital in stop cardio-respirator.

Totul a inceput miercuri dimineata, atunci cand Liliana a inceput sa se simta rau. Familia femeii din Bratilesti a sunat la 112, iar o ambulanta a transportat-o pe gravida la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau.

Se pare ca Liliana suferise un infarct. La spital, tanara viitoare mama era deja in stop cardio-respirator, iar medicii au inceput manevrele de resuscitare, in speranta ca o vor salva. Din pacate insa, Liliana a murit. Nici bebelusul ei nu a putut fi salvat, scrie reporterbuzoian.ro.

Acum, din bucuria ca familia se va mari, apropiatii Lilianei se pregatesc de inmormantare. Acestia spun ca nu stiau ca Liliana sa aiba probleme de sanatate. Cel mai probabil autopsia va face lumina in acest caz.

Proaspata mamica, moarta la o luna dupa ce a nascut

Va reamintim ca recent un caz a socat intreaga tara! Ana Maria, o tanara in varsta de 19 ani din Braila, a murit dupa o luna de cand a devenit mama. Autopsia a aratat ca a murit din cauza septicemiei, aparuta dupa ce o bucata din placenta a ramas in uter si a necrozat.

A fost deschisa o ancheta la Spitalul Judetean Braila pentru a se stabili exact ce s-a intamplat cu fata si cine este vinovat de moartea ei.

coral