Andreea Balan a pacalit moartea cu ajutorul unei echipe de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania. Specialistii au intervenit contracronometru dupa ce artista a facut embolie amniotica la scurt timp dupa ce fiica ei a fost scoasa din pantece. In cadrul unui interviu emotionant, ea a dezvaluit ce facea sotul ei, George Burcea, in timp ce se zbatea intre viata si moarte.

In ziua in care a fost scoasa de la Terapie Intensiva, Andrea Balan a acceptat sa dea un interviu pentru “Acces Direct”. De pe patul de spital, tanara mamica a povestit ce isi aminteste de ziua in care a trecut razant pe langa moarte. In timpul marturisirilor emotionante, artista a spus ca sotul sau nu a fost cu ea in sala de nasteri, pentru ca politica spitalului privat interzice acest lucru. Totusi, George Burcea, aflat intr-o alta camera, a avut posibilitatea sa priveasca operatia de cezariana pe un geam. Actorul s-a speriat cumplit cand a auzit ca sotia lui a suferit un stop cardio-respirator. El si mama cantaretei au stat cu sufletul la gura ore in sir si s-au rugat ca ea sa fie bine.

“George era afara. Se uita pe geam, a vazut tot. Eu am fost inconstienta vreo 20 de ore. Abia astazi tin minte cu adevarat ce s-a intamplat. O tin in brate, nu ma dezlipesc de ea. E foarte mititica. Am si uitat ca si Ella Maya era mititica. Are par mult, brunet asa. Eu astazi (n.r.: miercuri) am ajuns in salon. Doctorul Herghelegiu a venit de acasa in cinci minute si mi-a povestit ca eram la un pas sa mor. Am ramas asa… nu mi-am dat seama ca a fost atat de grav. Sunt fericita ca a trecut moartea pe langa mine. Am doi copii sanatosi. Important era ca fetita sa fie sanatoasa. Se poate intampla oricui, e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc si cu George, lucida fiind. El a venit ieri, alataieri, mi-au spus ca a vorbit cu mine, dar nu imi aduc aminte. Au stat cu lacrimi in ochi si cu frica”, a povestit Andreea Balan in cadrul primului interviu filmat pe care l-a acordat dupa nastere. S-a intamplat la “Acces Direct”.

In varsta de 34 de ani, cantareata si sotul ei, care are 31, mai au o fetita impreuna. Ella Maya are aproape doi ani si jumatate. “Am trecut prin focuri periculoase. Aceasta embolie pur si simplu iti provoaca soc, stop cardiac, lichidul amniotic intra in sange, nu se stie de ce. La mine s-a intamplat dupa ce au scos copilul sanatos”, a mai spus artista.

Andreea Balan si George Burcea sunt casatoriti

Andreea Balan (n.: 23 iunie 1984 in Ploiesti) este o cantareata de muzica pop. Vedeta a debutat in muzica in 1994 la emisiunea pentru copii “Ba da, ba nu”. Doi ani mai tarziu, artista a lansat primul ei album solo, “Ametiti de fum”. Ea a cunoscut succesul impreuna cu Andreea Antonescu, alaturi de care a format trupa Andrè. Dupa ce formatia s-a destramat, fiecare si-a continuat pasiunea pentru muzica.

Andreea Balan a devenit mama pentru prima data pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetita sanatoasa de 3,270 kilograme si 49 de centimetri, careia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nasterea fiicei sale, cantareata s-a casatorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superba plaja din Malibu California. Visul de a se insura pe o plaja din America a fost al actorului, iar artista a facut tot posibilul ca acesta sa se implineasca. Biletele de avion catre America au fost cadoul pe care Andreea Balan i l-a facut lui George Burcea la inceputul lui 2017, de ziua lui de nastere. “George cand era mic si se uita la acel serial, «Sunset Beach» isi imagina ca intr-o zi, cand o sa creasca, o sa ajunga in America pe acea plaja… nu stia cum, in ce fel si cu cine, dar la 10 ani i s-a intiparit in minte acea plaja. Atunci cand i-am spus ca visul i s-a implinit, a fost foarte foarte emotionat si i-am facut cadou biletele de avion de ziua lui pe 15 ianuarie”, a marturisit cantareata intr-un interviu mai vechi.

Andreea Balan a adus-o pe lume pe a doua fetita a cuplului pe 4 martie 2019. La nastere, Clara Maria cantarea 3,190 kg si a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cantareata de 34 de ani a facut stop cardio-respirator, chiar in timpul operatiei de cezariana. Situatia a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania.

coral