Ieri, 5 decembrie, în jurul orei 03.45, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj – Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Dej Călători au identificat un bărbat de 36 de ani, din comuna Telciu, judeţul Bistriţa Năsăud, bănuit de comiterea unui furt.

În urma controlului efectuat, asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil pe care l-ar fi sustras de la o tânără de 19 ani, din comuna Horgeşti, judeţul Botoşani, care călătorea cu un tren pe relația Iaşi – Timişoara.

Prejudiciul estimat de partea vătămată se ridică la suma de 800 de lei şi a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Update IPJ Cluj – 6 decembrie:

Bărbatul de 36 de ani din comuna Telciu, judeţul Bistriţa Năsăud, identificat şi cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, a fost reţinut pentru 24 de ore. La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Bărbatul a fost reţinut după ce a fost depistat pentru a treia oară, în decurs de o săptămână, având asupra sa telefoane sustrase de la persoane care călătoreau pe aceeaşi relaţie, Iaşi – Timişoara.

coral