Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, de DRAGOBETE, 24 februarie 2022.

Berbec

Nu te lasa barfele auzite pe la colturi sa-ti afecteze relatia. Trebuie sa ai incredere in persoana alaturi de care te-ai pornit la drum. Sunt doar persoane care vorbesc din invidie.

Taur

Nu prea mai ai timp sa organizezi nimic special pentru seara de Dragobete, asa ca improvizeaza. Suna-ti partenerul si roaga-l sa-ti spuna ce si-ar dori sa faca si incearca sa fii macar pe aproape cu ce reusesti sa organizezi.

Gemeni

Stai pe ganduri atunci cand cineva iti propune sa va asociati si sa lucrati impreuna la un proiect. La inceput nu realizezi ca oferta are un substrat. Persoanei respective i-ai cazut cu tronc. Tu decizi!

Rac

Cariera se indreapta catre un drum bun pentru tine, asa ca, din acest punct de vedere, poti fi linistit. Problema e ca nu mai poti iesi din casa fara sa te intalnesti cu cel putin o persoana care sa te intrebe cand te casatoresti. Chiar asa, cum mai stai cu dragostea?

Leu

Doi colegi indragostiti iti cer sa-i "acoperi" pentru cateva ore la locul de munca si pleaca lasandu-te sa te ocupi singur de toate treburile. Ii ajuti cu drag, dar ajungi acasa seara epuizat. Noroc ca si partenerul va ajunge tarziu, asa ca nu iti va simti lipsa.

Fecioara

Esti putin cam agitat si nu se prea potriveste cu spiritul zilei de azi. Colegii te privesc putin ciudat, insa nimeni nu stie ca starea ta vine tocmai din pricina ca te-ai indragostit de unul dintre ei. Vei produce senzatie cand iti vei declara dragostea in felul in care o vei face.

Balanta

Toata ziua vei avea in fata ochilor doar chipul persoanei iubite. Si asta, la propriu, pentru ca ati decis sa va petreceti toata ziua impreuna. Pana la urma, va deveni un fel de intalnire-maraton, pentru ca o veti prelungi si in weekend.

Scorpion

Astazi vei avea o zi foarte buna , mai ales pe plan personal. Mai multi amici iti vor cere sa va vedeti mai pe seara si nu-i vei refuza. Va fi o alegere extraordinara, intrucat vei avea ocazia sa intalnesti dragostea.

Sagetator

Dimineata primesti o veste nu tocmai placuta. Persoana iubita te va anunta ca e nevoita sa plece undeva urgent, drept urmare, va trebui sa anulezi programul facut pentru seara. Vestea buna e ca se va intoarce a doua zi, asa ca veti avea timp sa va sarbatoriti iubirea, chiar daca cu o mica intarziere.

Capricorn

Ai multe idei, dar nu te poti decide ce vrei sa faci azi. Nu va trebui sa te straduiesti prea mult, pentru ca prietenii ti-au facut deja program. Trebuie doar sa te anunte. Va fi o seara lunga si nu vei regreta ca te-ai lasat convins sa-i insotesti.

Varsator

Te simti foarte bine si viata personala evolueaza exact cum iti planuiai. A venit momentul sa faci pasul urmator. Partenerul va fi extrem de placut surprins de ce ii vei propune pentru ca, pana acum, nu ai discutat despre asa ceva.

Pesti

Ai nevoie de un miracol si acest lucru se va intampla chiar azi. Exact cand aveai impresia ca totul este pierdut pentru tine, iata ca apare. Cand va intra pe usa vei sti ca este exact persoana pe care o asteptai dintotdeauna. coral