Vine o zi în care avem nevoie de liniște. Încercăm să ne limpezim mintea și să ne stabilim niște obiective. Trec sărbptorile și ne dorim să o luăm de la capăt cu forțe proaspete, așa că ar fi bine să fim mai focusați, potrivit huff.ro

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Berbec

Un singur lucru trebuie evitat atunci când intri în contact cu diferite categorii de oamenii: discuţiile despre bani, pentru că acestea vor tensiona de fiecare dată atmosfera. Nimeni nu e pe acelaşi nivel, ci tot se va găsi vreunul care să comenteze criza în fel şi chip, chiar dacă în jur se află şi persoane înstărite, şi cu datorii imense în spate. Fii tu cel înţelept şi ghidează dialogul într-o direcţie care să-i unească pe toţi, dar orice ai face tot se va stârni pe alocuri vreo furtună de opinii financiare.

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Taur

E o plăcere să descoperi în jurul tău oameni care privesc spre viitor cu acelaşi optimism, încât, dacă aţi forma cu toţii un grup cu un interes comun, aţi ajunge mult mai repede la capătul acestui drum. Vă alimentaţi unii altora visele, vă susţineţi unii pe alţii cu entuziasm, şi când vezi că vâsliţi cu toţii în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, e şi normal să vezi cum evoluează lucrurile promiţător. Formaţi o echipă foarte entuziastă şi vă încurajaţi reciproc să mergeţi mai departe, să investiţi ce aveţi fiecare mai bun ca, la final, tot laolaltă să sărbătoriţi victoria. Cooperarea merge strună!

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Gemeni

Găseşti echipa potrivită pentru ţelurile tale cele mai importante, ca atare nu insista să te descurci de unul singur. Ajunge doar să spui şi altora ce anume vrei să obţii, şi ai putea descoperi în jurul tău şi alţi oameni care urmăresc acelaşi lucru şi, dacă v-aţi uni cu toţii forţele în acelaşi sens, rezultatele ar apărea mult mai repede. Completaţi-vă unii pe alţii, sfătuiţi-vă între voi, invită-i să ţi se alăture, fără urmă de rivalitate, fără dorinţa nimănui de a deveni liderul acestei acţiuni comune, pentru că cele mai bune roade apar dacă fiecare investeşte ce are mai bun în el cu dorinţa de a obţine o victorie de care vor beneficia cu toţii în egală măsură. Câştigi tu, câştigă şi ceilalţi!

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Rac

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează enorm şi dacă mai primeşti de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi mai repede la ţinta visată. Faci paşi mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioadă şi va deschide o etapă nouă şi mai interesantă de acum înainte. Ai curaj să faci deja planuri de viitor, pentru că îţi place ceea ce se va întâmpla foarte curând în viaţa ta şi pentru care primeşti deja garanţii concrete.

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Leu

Mare atenţie până unde întinzi coarda în cazul unui conflict ce poate denatura în reacţii agresive periculoase. Poţi avea o confruntare acerbă cu o persoană care nu prea te are la suflet, descoperind cu această ocazie mai clar cine ţi-e prieten sau nu. Tensiunea generată de conflict te face să aluneci spre o zonă sensibilă pentru psihicul tău, pentru că nici ţie nu-ţi place cum se desfăşoară discuţia, pentru că scoate la iveală ce e mai urât din caracterul uman. Evită aşadar situaţiile conflictuale!

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Fecioară

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie o perioadă, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti, dar şi faţă de ceea ce urmează să întâlneşti, şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a-ţi mări starea de emotivitate, încât stai ca pe ghimpi tot drumul.

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Balanță

Nu ştii să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai vrut şi mai mult… Nu te mulţumeşti cu puţin, sperai ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretinzi imposibilul, ci să încerci să accepţi ceea ce ţi se oferă. Decât deloc, e bine şi aşa, dar ambiţia ta e mai mare şi visezi ca, într-o zi, să obţii mai mult şi să ajungi mai sus decât acum. Simţi că poţi mai mult, simţi că meriţi mai mult, de aceea nu te poţi bucura cu ceea ce ai acum.

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Scorpion

Nu ştii să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai vrut şi mai mult… Nu te mulţumeşti cu puţin, sperai ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretinzi imposibilul, ci să încerci să accepţi ceea ce ţi se oferă. Decât deloc, e bine şi aşa, dar ambiţia ta e mai mare şi visezi ca, într-o zi, să obţii mai mult şi să ajungi mai sus decât acum. Simţi că poţi mai mult, simţi că meriţi mai mult, de aceea nu te poţi bucura cu ceea ce ai acum.

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Săgetător

Eşti încă mult prea ataşat de o problemă din trecut. O credeai uitată, o ascundeai sub preş de ceva vreme, sperând că, dacă o ignori, ea nu va mai ieşi la lumină, dar azi va trebui să te confrunţi cu efectele ei şi să te ocupi cât mai repede de rezolvarea ei. Amintirile pe care le ai vizavi de această situaţie nu te ajută să iei cele mai bune decizii, pentru că nu ai reuşit să duci tot la capăt aşa cum se cuvine, de aceea te tot întorci iar şi iar în acelaşi punct, dând piept cu aceeaşi neputinţă. Trebuie să pui mâna pe unelte, odată şi-odată, şi să repari fisura de demult.

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Capricorn

Tinerii şi vârstnicii se pot aduna la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informaţii şi experienţe. Cel matur nu poate spune că nu are nimic de învăţat de la cel foarte tânăr, deci fiecare ar trebui să plece urechea la ce are celălalt de spus. Azi vei face şi tu parte dintr-una din aceste tabere (ori copilul, ori maturul) şi vei încheia ziua cu un sentiment de împlinire, de satisfacţie deplină că ai mai aflat ceva util că ai mai făcut un pas înainte şi te-ai îmbogăţit intelectual sau sufleteşte. Ia legătura cu cineva aflaţi la distanţă mare de ani faţă de tine, pentru că amândoi aveţi numai de câştigat.

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Vărsător

Ai un as în mânecă de care vei şti să profiţi în momentele tensionate, pentru că vei reuşi să-ţi păstrezi calmul când cei din jurul tău răbufnesc fără motiv la orice impas. Nu te deranjează piedicile, nici conflictele, dimpotrivă, le gestionezi cu multă înţelepciune astfel încât, la final, să ai câştig de cauză. Ai putea să-ţi pui foarte bine în valoare calităţile în situaţii conflictuale, competiţii, concursuri sau discuţii în contradictoriu, pentru că avantajul tău e capacitatea de a-ţi păstra firea în faţa afronturilor. Alţii s-ar enerva şi şi-ar pierde controlul, pe când tu nu!

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2020 – Pești

Eşti foarte econom astăzi, de parcă te-ar fi copleşit o serie de griji materiale pentru că nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. Eşti mult mai preocupat de consumuri, de cheltuieli, de preţuri, şi faci în aşa fel încât să le ţii pe toate perfect sub control ca să nu dezechilibrezi bugetul. Unii chiar vor spune că ai devenit cam zgârcit, că exagerezi cu economia, dar numai tu îţi cunoşti interesele şi puterile materiale pentru a te comporta aşa! E mai bine să fii prudent şi cumpătat în cheltuieli într-un moment critic decât să arunci cu banii pe fereastră şi să regreţi mai târziu. coral