Prima zi de weekend le aduce nativilor din mai multe zodii provocări, dar și momente de agitatie si chiar dezechilibru pe toate planurile. Iată cum arată horoscopul zilei de sâmbătă, 21 noiembrie, pentru cele 12 zodii.

Ce rezervă horoscopul din 21 noiembrie pentru fiecare zodie?

Din punct de vedere astral, ziua de sambata, 21 noimebrie, nu este una favorabila pentru toate zodiile. Din cauza lui Neptun retrograd, unele zodii vor avea probleme de orice natura, pot să apară dezechilibre majore și răsturnări de situație sau evenimente neprevăzute.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru nativii din zodia Berbec se anunta tot felul de probleme. Cuvântul de ordine care guvernează ziua de sambata este dezechilibrul. Dragostea, cariera și sănătatea sunt în pericol din cauza unui Stellium format din patru planete.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii Taur vor avea și ei parte de momente destul de neplăcute pentru că ziua de sambata nu se anunță bună nici pentru ei. Aspectele dure ale acestei săptămâni pot fi rezolvate doar dacă înțeleg ce misiune karmică au.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii Gemeni se vor simți trec prin momente destul de dificile. În carieră nu vor avea rezultatele așteptate, în dragoste e posibil să se producă o despartire și nici cu sănătatea nu vor sta bine.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Pentru nativii din zodia Rac, astazi este despre relatia sentimentala in care esti implicat, despre nevoia ta de afectiune, despre pasiune, despre manifestari romantice. Este o zi buna pentru a reaprinde flacara iubirii, pentru jocuri amoroase, pentru scantei, pentru a-ti revigora viata de cuplu.

Leu (24 iulie – 23 august)

Nativii din zodia Leu vor fi nevoiti sa isi analizeze cu mai multa luciditate prezentul, fie ca este vorba despre sectorul profesional, fie despre sfera vietii de familie, si sa mediteze asupra acelor aspecte care simti ca le-ai dori schimbate. Este un moment bun pentru o astfel de evaluare. 

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Fecioarele vor fi puse în situații dificile, mai ales în ceea ce privește relațiile cu cei apropiati din jurul lor. Astrele atrag atentia sa aiba mare grijă la comunicarea cu familia, e posibil să apară ceartă de la discuții în contradictoriu. Și în carieră pot sa apara momente tensionate, ce trebuie gestionate cu multa rabdare.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Nativii din zodia Balanta se vor confrunta cu probleme de sănătate destul de grave, pe care nu le vor depăși prea ușor. Totodata este posibil ca sanatatea precara sa le afecteze si intreaga stare de spirit, ceea ce poate sa duca si la mari dezechilibre pe toate planurile.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nativii Scorpioni vor primi un avertisment din partea astrelor, unii vor fi pregătiți pentru ce urmează, alții se vor simți total depășiți. Astazi, gradul de vulnerabilitate va ajunge la cote ingrijoratoare.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Nativii zodiei Sagetator se vor confrunta cu multe situatii extrem de complicate în plan amoros. Chiar dacă vor crede că se poate merge mai departe în relație, lucrurile nu stau deloc așa. Lovitura va fi una dureroasă. Pe de alta parte, este un cadru astral bun pentru studiu, lectura poate fi un mod de a te destinde, dar si de a-ti hrani sufletul.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru nativii Capricorni se anunța o zi plină cu dificultăți, multe care vin din trecut nu îi va afecta doar pe ei. E vizată întreaga familie. Astazi te vei focusa pe stabilitatea cuplului, pe armonia din familie, pe rezolvarea situatiilor conflictuale din trecut. Sfatul astrelor este sa dati mai mult suport partenerul de viata.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Nativii Vărsători se vor confrunta cu schimbări radicale. Vor fi puși în situația de a alege între casă, familie, copii și carieră – job. Alegerea nu e ușoară și e posibil să fie urmăriți întreaga viața de decizia pe care o vor lua acum. Important este ca acestia sa se concentreze, sa analizeze bine lucrurile si abia apoi sa ia o decizie finala.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Nativii Peștii vor fi afectați pe toate planurile. Ceea ce urmează este foarte periculos și nu poate fi evitat. Insa sfatul astrelor este sa abordati toate situatiile dificile ce vor aparea cu mult calm, rabdare si intelpciune, si solutiile nu vor intarzia sa apara in cele din urma. coral