Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 se remarcă prin ingresul Soarelui în zodia Săgetător, aspect care va veni la pachet cu mai multă energie, optimism și entuziasm, dar și prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Scorpion, tranzit care ne va aduce mai multă profunzime în relații, dar și mai mult interes pentru latura financiară. Ambele aspecte se petrec pe data de 21 noiembrie 2020, deci vom avea parte de un weekend impactant.

Înainte, însă, ca Venus să activeze zodia Scorpion, de pe ultimele grade ale zodiei Balanță va face nu mai puțin de trei aspecte tensionate cu planetele Jupiter, Saturn și Pluto, toate aflate în zodia Capricorn, aspecte deloc ușoare și care vor fi resimțite din plin în relațiile noastre pentru că vor aduce frustrări, limitări, blocaje și transformări radicale. Va fi foarte greu să ajungem pe aceeași lungime de undă cu cei din jur, atât sentimental, cât și în relațiile profesinale, și poate fi un moment al marilor încheieri, mai ales în cuplurile în care s-a făcut totul pentru ca situația să se îmbunătățească, însă nu s-a ajuns la rezultatul dorit. Sunt lecții importante în dragoste pe care le avem de trăit acum.

Din punct de vedere al comunicării nu avem susținerea dorită, dat fiind că Mercur din zodia Scorpion reface opoziția cu planeta surprizelor și schimbărilor bruște, Uranus retrograd din Taur, iar acest context va aduce multe conflicte, declarații care pot fi dureroase și cuvinte care pot să încheie relații, care nu pot fi iertate. Totodată, avem șansa acum să reluăm niște dialoguri avute luna trecută, să revenim asupra unor decizii și să schimbăm radical contextul.

Vom simți din plin săptămâna aceasta faptul că Marte a ieșit din retrogradare în zodia Berbec, și asta pentru că vom avea mai mult curaj și determinare să acționăm în direcțiile dorite și ne vom organiza mult mai bine energia în vederea atingerii obiectivelor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor observa că încep ușor, ușor să-și recapete energia, vitalitatea, puterea de muncă și se vor dedica cu mai multă determinare atingerii scopurilor, vor fi mai puși pe treabă și se vor simți mai odihniți. Relația cu colaboratorii de afaceri sau cu asociații va fi destul de tensionată și pot lua naștere conflicte care pot porni inclusiv de la bani, mai ales dacă nativii nu se simt apreciați sau simt că muncesc prea mult pentru o sumă de bani prea mică. Din păcate, nici în plan sentimental lucrurile nu vor fi mai roz pentru că vor avea parte de tensiuni cu partenerul de viață, nu se vor simți înțeleși, vor fi dezamăgiți de atitudinea acestuia, vor simți cvă ei oferă prea mult și de aceea, dacă până acum nu au avut curaj să încheie o relație care nu funcționează, acum o pot face. Posibile vești financiare neașteptate care să nască tensiuni.

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Taur încep să-și recapete starea de bine după o perioadă de frământări mentale și nativii vor simți o energie interioară mai mare. Posibil ca cei care au avut de-a face cu probleme de sănătate și stări de anxietate în ultima perioadă să le depășească acum. La locul de muncă pot apărea unele tensiuni cu colegii, frustrări și nemulțumiri legate de activitatea lor, care pentru mulți pot veni cu decizii radicale, cu schimbări majore, iar acestea pot avea impact și asupra stilului de viață. Relația cu colaboratorii și partenerii de afaceri va fi conflictuală și se pot spune cuvinte grele care să încheie contracte. Același context poate sta la baza încheierii unor relații sentimentale dacă nativii nu găsesc echilibrul în cuplu și mai ales dacă nu se află pe aceeași lungime de undă cu partenerul din punct de vedere al principiilor, al mentalităților și idealurilor despre viitor. Nu este exclus să iasă la suprafață chiar secrete despre partener, să afle informații care să-i șocheze.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de blocaje și frustrări sentimentale, iar relațiile care nu sunt solide, care nu sunt oficiale, mature și în care partenerii nu-și asumă aceleași responsabilități se pot încheia. Pot ieși la suprafață infidelități, aventuri extaconjugale, se pot face reproșuri și toate aceste nemulțumiri pot afecta poveștile de dragoste. Există și șansa ca tot acest context să aducă transformări profunde în cazul unor nativi. Se întrevăd tensiuni și în relațiile cu copiii sau în dialoguri despre copii. Trecutul revine obsesiv, pot ieși contexte la suprafață și mulți Gemeni pot trăi frământări, pot avea insomnii și pot fi mai anxioși decât de obicei. Nici la locul de muncă situația nu este mai bună pentru că pot apărea tensiuni cu colegii, nemulțumiri, nativii pot primi vești neașteptate, însă ar putea reanaliza o decizie pe care au luat-o luna trecută pentru a-și îmbunătăți situația. Se cere mai multă odihnă și mai multă relaxare săptămâna aceasta.

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de dialoguri tensionate în plan sentimental și să iasă la suprafață fel și fel de nemulțumiri, să se arunce cuvinte dureroase care mai apoi să fie regretate. Iubirea va fi un sector mult încercat acum, iar în familie pot resimți limitări din partea partenerului. Nativii se pot îndoi de partener, pot pune sub semnul întrebării maturitatea și seriozitatea acestuia și pot avea parte de transformări în cuplu, de discuții profunde. Tensiuni și nemulțumiri pot apărea și în relațiile cu colaboratorii și pot renunța la unele contracte care le consumă prea multe resurse. Cei care sunt implicați în diferite proiecte pot fi luați prin surprindere de vești legate de acestea și s-ar putea să fie nevoie să se implice mai mult. Oricum, cu Marte revenit în mers direct în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, șansele de a contura noi strategii de atingere a obicetivelor sunt mari, iar Racii pot avea mai mult curaj să facă un pas profesional major.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu trebuie să fie mai atenți la dialogurile de la locul de muncă pentru că pot da naștere cu ușurință tensiunilor cu colegii, mai ales din cauza faptului că li se pare că nu sunt luați în seamă, că ideile lor sunt ignorate și limitarea comunicării le va creea frustrări. Mulți Lei simt că nu fac ceea ce le place și asta le adâncește nemulțumirea. Este o perioadă bună să vadă ce anume trebuie să schimbe în această direcție, mai ales că și schimbările legate de stil de viață sunt necesare. Este nevoie de mai multă odihnă și mai multă responsabilitate față de sănătate. Pot primi vești care să nu le placă, care să-i surprindă legate de sectorul profesional sau reproșuri din partea familiei cu privire la direcția profesională aleasă sau la faptul că nu acordă suficientă atenție familiei prin raportare la atenția pe care o acordă carierei. Găsirea unui echilibru între familie și carieră va fi cel mai bun mod de rezolvare a tensiunilor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să aibă parte de limitări financiare, de blocaje în obținerea unei sume de bani, de nemulțumiri privind veniturile lor. Mulți nativi vor simți că nu-și pot pune creativitatea, talentele în valoare așa cum și-ar dori, se pot simți neapreciați. Atenție și la cheltuieli, la investiții care pot aduce pierderi, mai ales că Marte revenit în ers direct poate aduce un curaj greu de stăpânit în acțiunile financiare pe care nativii le întreprind. Săptămâna aceasta, nativii se pot aștepta la fel și fel de vești, informații, mesaje surprinzătoare și dialoguri neașteptate care pot aduce cu sine critici, reproșuri. Nu este momentul cuvintelor dure pentru că se vor uita greu. În weekend s-ar putea să poarte niște dialoguri sentimentale care să se dovedească destul de dure, să îi restricționeze și limiteze. Nativii par să nu aibă idealuri comune cu persoana iubită, să nu privească spre aceeași direcție de evoluție a relației. Tot acum pot apărea nemulțumiri și în relația cu copiii și va fi nevoie de mai multă responsabilitate.

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță sunt din nou în centrul evenimentelor emoțional-sentimentale, dat fiind că Venus, guvernatoarea lor, este tensionată de planetele din sobrul Capricorn. Nativii se pot simți limitați în activități, se simt frustrați în legătură cu un context care vizează  familia sau locuința, un bun de patrimonoi și pot duce mai ușor lucrurile la extrem. Sunt conflictuali și pot da ultimatumuri. Este nevoie de mai multă maturitate și responsabilitate, dar și diplomație și înțelegere în toate acțiunile pe care le întreprind. Financiar, pot veni vești neașteptate, suprinzătoare care să le creeze dezechilibre în buget. În cuplu pot afla informații neașteptate despre partener, pot ieși la suprafață relații extraconjugale și infidelități.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi frământați de trecut, de o poveste de dragoste, de o fostă relație cu care ar dori să ia legătura, însă fie sunt restricționați, limitați de un context, fie nu primesc înapoi răspunsul așteptat. Se pot aștepta la răsturnări de situație în dialoguri, la vești șocante. Comunicarea în cuplu poate fi tensionată sau pot fi surprinși de niște cuvinte aruncate la nervi de partener. Oricum, amintirile, anxietățile, obsesiile pot crește acum și ar fi bine să evite să cadă pradă viciilor. Se cere o mai mare atenție la sănătate, dar și la deplasări. În relațiile cu colaboratorii apar neînțelegeri și pot reanaliza o decizie pe care au luat-o luna trecută vizavi de un contract profesional, mai ales că Marte, guvernatorul lor, se află în mers direct în sectorul muncii și aduce mai mult curaj, iar Saorele le va activa din weekend sectorul financiar. Spre finele săptămânii, Venus va intra în zodia lor și din această ipostază poate pune sare pe rană în relația de cuplu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au scăpat de frustrările sentimentale care le-au amprentat ultimele două luni din viață, atât cât Marte a retrogradat aici, și acum pot avea mai mult curaj să ia o decizie sentimentală, să acționeze într-o anume direcție în vederea îmbunătățirii vieții amoroase. Va fi o săptămână a frământărilor interioare, a stărilor anxioase, în care trecutul poate reînvia, se pot reactiva răni, traume, frici, abia din weekend contextul reușind să se mai îmbunătățească, când Soarele intră în zodia lor și își mai recapătă parte din optimism și entuziasm. Posibil să fie surprinși de un dialog cu cineva din trecut sau să revină asupra unei decizii luate în lunile trecute. În plan profesional, un proiect poate aduce multe frustrări și limitări, iar relațiile cu cei implicați, fie că sunt prieteni cu nativii sau nu, pot fi tensionate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o săptămână dificilă în plan profesional. Nativii se pot simți limitați în atingerea obiectivelor, pot simți frustrări legate de carieră și de direcția pe care se află. Va fi nevoie de mai multă diplomație și tact în relațiile cu superiorii, dar și de mai multă responsabilitate față de scopurile lor pentru că tot acest context îi poate determina să facă schimbări importante. Pot primi vești neașteptate de la prieteni, pot fi luați prin surprindere de un context relațional, chiar sentimental și vor avea parte de un context neașteptat care vizează un proiect în care se află împlicați. Poate ar trebui să reanalizeze o decizie luată luna trecută. O serie de activități care vizează casa și familia se pot înlesni acum. În weekend se bucură de mai multă energie, de un dram în plus de optimism.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot primi vești și informații neașteptate legate de sectorul profesional, iar nativii sunt sfătuiți să nu devină conflictuali cu superiorii, mai ales că Marte a revenit în mers direct în sectorul comunicării și le poate da o doză prea mare de curaj. Totodată, este recomandat să fie mai atenți la imaginea lor. Posibil să fie nevoiți să revină la niște decizii luate luna trecută legate de carieră și este absolut necesar să găsească echilibrul între familie și profesie pentru ca lucrurile să meargă bine. Unii nativi se simt îngrădiți în legătură cu o călătorie sau în legătură cu niște cursuri de dezvoltare, personală sau profesională, simt că nu-și pot atinge idealurile. Se cere mai multă atenție și responsabilitate la sănătate și evitarea exceselor. În weekend viața socială se activează și pot fi mai dornici de a petrece timp cu prietenii.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de frustrări financiare din cauza unui proiect în care sunt implicați și care nu dă roade sau se pot simți limitați în acțiunile financiare care vizează un proiect. Se pot accentua fricile financiare, teama de a pierde ceva și trebuie să fie foarte atenți la acțiunile pe care le întreprind în acest sector de viață, mai ales că Marte a revenit în mers direct în zona banilor și le aduce mai mult curaj. Marte promite o îmbunătățire a veniturilor, dar este nevoie de o strategie bună și răbdare. Posibile tensiuni cu prietenii sau în cuplu din cauza unei aventuri, infidelități. Unii nativi pot fi tentați să calce strâmb, însă li se cere maturitate. De asemenea, li se cere responsabilitate față de viața intimă, de o relație sexuală, secretă. Nativii se pot simți limitați, blocați într-un context intim și este nevoie de transformare, regenerare. Săptămâna aceasta pot primi vești neașteptate, informații surprinzătoare, posibil legate de o călătorie, un curs, o diplomă sau chiar sosite din străinătate. De asemenea, pot avea parte de dialoguri șocante legate de principii, mentalități, convingeri, raționament și gândire. Li se cere să revină la o decizie luată luna trecută pentru a îmbunătăți contextul.

coral