Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 17 – 23 octombrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Horoscop săptămânal Berbec – 17 – 23 octombrie 2020

În prima parte a zilei de 17 octombrie, ultimele reflexe ale unui context dificil în planul relațiilor parteneriale. Între 17 octombrie, după ora 08:06; și dimineața zilei de 19 octombrie, posibilă avanpremieră a ceea ce s-ar putea petrece, în următoarele zile, pe axa celor două case ale veniturilor și câștigurilor. Deocamdată, se poate vorbi de reacțiile Berbecilor la auzul unor vești (mânie, indignare) sau în fața provocărilor momentului în relațiilor nativului cu persoanele și instituțiile implicate în rezolvarea unui interes material. Între 19 octombrie, după ora 07:43, și dimineața zilei de 21 octombrie, nevoia de a fi în pas cu evenimentele, de a se pune la punct cu noutățile dintr-un domeniu de studiu, de activitate sau de afirmare

Între 21 octombrie, după ora 09:44, și după-amiaza zilei de 23 octombrie, obligații profesionale, unele dintre ele întârziate, alteori, doar dificil de dus la îndeplinire. Pe 21 octombrie, la ora prânzului, Luna Neagră va intra în zodia Taurului, pe care o va străbate timp de nouă luni. Până pe18 iulie 2021, Luna Neagră se va plasa în sectorul veniturilor salariale și al banilor câștigați din muncă proprie și va genera încurcături, disfuncții, momente (mai) greu de acceptat și de depășit. La începutul zilei de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, va tranzita casa a VIII a chestiunilor materiale și patrimoniale până în seara zilei de 21 noiembrie. Chiar în prima zi a schimbării lăcașului zodiacal, Soarele va face o opoziție la grad perfect cu Luna Neagră, solicitând astfel axa celor două case ale banilor și câștigurilor într-un chip neplăcut. Atenție la evaluările greșite sau la constrângerile bine ticluite prin punerea nativului într-o falsă vină. Din 23 octombrie, după ora 15:17, evenimente riscante, întâmplări ciudate sau vești care îi vor mira sau îi vor pune pe gânduri pe nativi. 

Horoscop săptămânal Taur – 17 – 23 octombrie 2020

În prima parte a zilei de 17 octombrie, ultimele reflexe ale unei perioade care le-a influențat Berbecilor sănătatea curentă și le-a indus stres la locul de muncă și în activitatea profesională. Între 17 octombrie, după ora 08:06; și dimineața zilei de 19 octombrie, relațiile parteneriale se încarcă de semnificații noi și intense care amplifică ostilitatea și amplifică tendința de a bănui sau de a nu avea încredere în nimeni și nimic. Între 19 octombrie, după ora 07:43, și dimineața zilei de 21 octombrie, atenție îndreptată spre aspectele de viață care privesc banii, câștigurile, veniturile, profiturile și avantajele materiale.

Între 21 octombrie, după ora 09:44, și după-amiaza zilei de 23 octombrie, sectorul conștiinței și al premizelor majore de viață s-a modificat în ultimele două-trei săptămâni permițându-le nativilor să abandoneze nesiguranța și să fie (mai) siguri cu ce idei, noțiuni și premize operează în câmpul perfecționării profesionale și al realizării de sine prin cunoaștere. Taurii vor ști exact de ce acceptă sau de ce resping o ofertă sau o soluție. Pe 21 octombrie, la ora prânzului, Luna Neagră va intra în zodia Taurului pe care o va străbate timp de nouă luni.

Până pe18 iulie 2021, nativii vor avea probleme personale, unele asemănătoare celor cu care s-au mai confruntat în 2003 sau în 2012, dacă sunt maturi, iar unele dintre ele, care nu au putut fi rezolvate atunci, pot fi reluate sau doar retrăite într-o cheie asemănătoare. La începutul zilei de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până în seara zilei de 21 noiembrie, va marca în chip intens, vizibil, una sau mai multe relații parteneriale. Din 23 octombrie, după ora 15:17, preocupări profesionale care se desfășoară în contextul unor surprize și răsturnări de situație deloc confortabile (provocări, acuzații venite din partea colegilor și colaboratorilor apropiați sau chiar al partenerului de viață). 

Horoscop săptămânal Gemeni – 17 – 23 octombrie 2020

În prima parte a zilei de 17 octombrie, lepădare dificilă de stările interioare neplăcute trăite în ultimele două-trei zile în plan afectiv. Între 17 octombrie, după ora 8:06; și dimineața zilei de 19 octombrie, stări organice care pot să le sugereze nativilor începutul unei infecții renale, urinare, genitale prin disconfortul resimțit discret. Psihic afectat de informațiile care ajung la urechile lor sau de situațiile speciale la care asistă și care îl tulbură prin semnificația lor. Atenție la afirmațiile tendențioase sau la dezinformările care îi sunt destinate nativului la locul de muncă. Între 19 octombrie, după ora 7:43, și dimineața zilei de 21 octombrie, relații parteneriale banale. Între 21 octombrie, după ora 9:44, și după-amiaza zilei de 23 octombrie, nimic nou în privința unor dosare ce urmăresc o rezoluție financiară sau materială favorabilă nativilor.

Pe 21 octombrie, la ora prânzului, Luna Neagră va intra în zodia Taurului. Până pe 18 iulie 2021, ea se va plasa în sectorul lucrurilor ascunse, a enigmelor și a legăturilor cu trecutul. Deși nu va avea o poziție activă, ea va sensibiliza organele și aspectele fiziologice vulnerabile. La începutul zilei de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până în seara zilei de 21 noiembrie, va marca sănătatea de fiecare zi, pe direcția endocrină, renală, urinară, genitală și/sau imunitară. Atenție că pe 23 octombrie se poate produce un accident rezultat din contactul cu substanțe toxice, periculoase sau ca efect nociv al unor proceduri (raze X, UV, infraroșii, operații și tratamente ce folosesc laserul). Din 23 octombrie, după ora 15:17, idei care se transformă, convingeri care se raportează la ultimele noutăți, atașamente cu motivații mai mult sau mai puțin justificate, dar acceptate din dorința de a abandona un fel de “a bate pasul pe loc” în planul cunoașterii și al progresului.

Horoscop săptămânal Rac  – 17 – 23 octombrie 2020

În prima parte a zilei de 17 octombrie, aspect puțin relevant, cu excepția unor dispute de moment cu un părinte sau cu o rudă pe fondul unor probleme urgente. Între 17 octombrie, după ora 8:06; și dimineața zilei de 19 octombrie, disconfort afectiv, regrete, îndoială și bănuieli cu privire la o persoană dragă. Nemulțumiri sau revoltă în cazul celor care desfășoară activități artistice, de creație sau de interpretare și care nu se pot împăca și cu gândul că un efort de-al lor, de luni, poate chiar de un an-doi, se risipește, neputând să fie dus la bun sfârșit în contextul actualelor restricții. Între 19 octombrie, după ora 7:43, și dimineața zilei de 21 octombrie, activitate curentă la locul de muncă în nota obișnuită. Între 21 octombrie, după ora 9:44, și după-amiaza zilei de 23 octombrie, relațiile parteneriale, deși nu se schimbă vizibil, parcă nu mai sunt la fel de stresante și de conflictuale ca înainte. Pe 21 octombrie, la ora prânzului, Luna Neagră va intra în zodia Taurului și, până pe 18 iulie 2021, sectorul relațiilor de prietenie va fi pus la încercare de această postură astrală, permițând încurcături, despărțiri, acuzații, trădarea unei cauze comune, revelarea unor laturi urâte de caracter, etc. La începutul zilei de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până în seara zilei de 21 noiembrie, va străbate sectorul relațiilor sentimentale, pe care le va alimenta și cu bune (profunzime, subtilitate, rafinament, intensitate, tenacitate – dacă nativul își propune să cucerească pe cineva), dar și cu rele (gelozie, îndoială, nesinceritate, decepții, indiferență – dacă relația s-a stricat de curând, transformarea vechilor sentimente de dragoste în antipatie, ostilitate și respingere). Din 23 octombrie, după ora 15:17, întâmplări, dialoguri, situații conjuncturale, coincidențe care se vor reflecta asupra unui demers bănesc sau material.

Află mai multe pe Horoscop Urania coral