Horoscop WEEKEND 12-14 FEBRUARIE 2021. Iata horoscopul de weekend 12-14 FEBRUARIE 2021 scaldat de influente astrale majore. Am avut o saptamana plina, iar weekend-ul se anunta la fel. A fost Luna noua in Varsator, a fost Stellium in Varsator. Prima zi a weekend-ului este marcata de o data palindrom, dar si de intrarea in Anul Nou Chinezesc. Mai mult, este weekend-ul iubirii. Te-ai pregatit pentru Sfantul Valentin?

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 12-14 FEBRUARIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Poti avea zile mai incetosate si neclare iar pana duminica sa fie confuzie totala, pentru ca Mercur e in Varsator, in miscare retrograda pana in 19 februarie. Te poti agita cu unele nesigurante in toate domeniile vietii dar cel mai mult in aspecte de relatii si domestice. Incearca sa nu te stresezi sa iei decizii ferme in aceste domenii de viata in urmatoarele doua saprtamani. Daca pari evaziv si confuz in fata partenerului, cere-ti scuze si lasa-l sa stie ca ai nevoie de putine clipe ca sa te regrupezi. Nu e nimic personal.

Horoscop WEEKEND 12-14 FEBRUARIE 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Marte, planeta energiei, sexului si libidoului se afla in sectorul tau ascuns si privat de duminica si poti simti ca si cum iti pierzi zvacul pentru exterior, dorind mult mai multa intimitate si conexiune in mediu intim. Onoreaza asta, daca simti ca nu ai chef sa fii social, e in regula. Mercur e retrograd, deci nu sunt cele mai simple zile sa iesi la intalniri amoroase. Universul te sfatuieste sa iei o pauza de la povesti romantice si sa te reincarci.

Horoscop WEEKEND 12-14 FEBRUARIE 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ironia aspectelor astrale ale momentului este ca ai o uluitoare prezenta fizica dar o insuficienta mentala. Duminica, Marte iti da o putere incredibila sa obtii orice vrei. Marte coordoneaza sexul si libidoul si vei fi o forta in acest sens in urmatoarele saptamani. Problema e Mercur retrograd care afecteaza putin sectorul tau de comunicare. Ca atare, romantismul si iesirile amoroase pot fi provocatoare pentru ca risti sa provoci altora confuzie. Insa nu are nimic, esti o bomba fierbinte in dormitor !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

coral