Ce spune horoscopul de Valentine’s Day și care sunt zodiile cele mai pretențioase la cadouri.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbecului sunt dornici, dinamici și competitivi și iubesc aventura. Lor le plac aventurile palpitante. Astfel că, o ieșire în natură sau o invitație într-un loc mai puțin obișnuit ar fi o alegere perfectă de Valentine’s Day, dacă partenerul tau face parte din această zodie.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii zodiei Taur sunt persoane puternice și senzuale, le plac lucrurile fine, obiectele de artă și cam tot ce ține de partea materială.  Astfel că, poți opta pentru a-i alege orice obiect pentru casă sau care poate să-l folosească. Va aprecia orice atât timp cât îi oferi ceva.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii iubesc cuvintele frumoase si meșteșugite. Sunt persoane foarte curioase și întrebătoare. Le plac cărțile și vor să cunoască cât mai multe si să acumuleze cât mai multă informație. Îi poți surprinde cu o agendă sofisticată, unde să-și poată nota toate ideile și informațiile noi acumulate.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Acești nativi sunt foarte sensibili și sentimentali, romantici incurabili. Trebuie să le faci neapărat declarații siropoase de Valentine’s Day, dar să le oferi și cadouri precum niște obiecte decorative pentru locuință. Poate un tablou personalizat în care să apăreți voi doi împreună.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leii sunt persoane foarte sobre și serioase, dar în același timp sunt pasionali. De asemenea, le place să fie în centrul atenției, inclusiv pe rețelele de socializare. Poți alege să le faci o declarație în văzul tuturor, în mediul online, pentru a se simți cu adevărat „regi”.

Fecioară (23 august – 22 septembrie

Fecioarele adoră relaxarea. Sunt persoane blânde și loiale. Vor aprecia dacă le vei oferi o ședința la un centru spa, unde se vor simți foarte bine.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele sunt persoane delicate și adora lucrurile fine, dar și luxul. Le poți oferi orice obiect, dar acesta sa fie de valoare. Nu le plac lucrurile ieftine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionilor le plac parfumurile. Adoră aromele parfumate. Astfel că, poți alege orice produse cosmetice, dar să fie plăcute la miros, pentru a le da o stare de relaxare. Poți opta și pentru lumânări sau bețișoare parfumate.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aceste persoane sunt extrovertite si adoră experiențele de viață, trăite alături de partener. Un aparat foto ar putea fi cadoul potrivit, deoarece le va da posibilitatea să-și imortalizeze momentele frumoase alături de tine.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Acești nativi sunt persoane foarte serioase și nu le plac dulcegăriile în dragoste. Sunt mai mult axați pe tradițional. Așa că, nu-i vei impresiona cu lucruri foarte romantice. Au nevoie de cadouri pe care să le poată folosi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt persoane avangardiste, le place noutatea și tot ce ține de noua tehnologie. Le plac cadourile neobișnuite. Optează pentru ceva misterios. O nouă aparatura sau ceva din domeniul tehnologiei, dar tot ce este mai nou apărut pe piață.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt persoane afectuoase, empatice si le place parte artistică. Sunt atrași de apă, de natură. Poți alege o cascadă în miniatură pe care să o aiba în sufrageria lor. Îi va relaxa să o priveasca zilnic. coral