Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac a fost inclus în clasamentul uneia dintre cele mai prestigioase publicaţii din lume, pentru cele mai frumoase destinaţii înzăpezite din lume.

Jurnaliştii britanici de la The Times au plasat Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac pe locul opt în topul celor mai frumoase destinaţii înzăpezite din lume.

Lucrările la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac sunt în toi. Până acum s-au ridicat patru igluuri, iar construcţia ar urma să fie finalizată până de Crăciun, când acolo vor poposi primii turişti. Hotelul a fost plasat în clasament alături de alte 25 de locuri celebre din Italia, Suedia, Austria, Franţa şi chiar America.

”Dacă nu apar situaţii excepţionale, în câteva zile se va începe mobilarea camerelor cu paturile şi noptierele de gheaţă, apoi se va da startul efectuării decoraţiunilor interioare. Condiţiile meteorologice înregistrate în ultima săptămână au fost bune şi stratul de zăpadă suficient de gros pentru a avansa cu lucrările la noul complex de gheaţă.

De asemenea, stratul de gheaţă de pe Lacul Bâlea s-a îngroşat până la 30-35 cm, a început tăierea cărămizilor de gheaţă din Lacul Bâlea”, au arătat realizatorii proiectului de promovare a turismului românesc ”Hotel of Ice Bâlea Lac”

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, pe locul 8 în topul celor mai frumoase destinaţii înzăpezite din lume, potrivit The Times

coral