Vrei sa schimbi rapid aspectul camerei, cu o investitie minima? Ce ai zice de cateva huse de pat cu care sa aduci mereu un suflu nou casei? Salteaua va imbraca si ea hainele de sarbatoare, de fiecare data cand husa o va acoperi prietenoasa. Camera va avea un aer elegant, cu aspect ingrijit, orice urma de dezordine fiind stearsa ca prin farmec odata cu utilizarea acestui produs textil foarte practic si util in orice locuinta.

Se poate spune ca, intr-adevar, un set de huse de pat reprezinta o forma de respect pentru o casa frumoasa. Asternuturile si pilota nu vor mai fi lasate la vedere, iar patul va arata ca o piesa de mobilier cu demnitate, ce isi poate primi oricand musafirii, fara a le da impresia de neglijenta.

Schimba decorul cat ai clipi, cu o husa minunata

O husa pentru pat este ideala pentru cei care locuiesc intr-o singura camera, de exemplu. O garsoniera sau o camera de camin va arata impecabil atunci cand piesa centrala a schemei de amenajare, patul, va fi acoperit cu o husa din materiale de calitate, cu un aspect estetic absolut atragator.

Intreaga incapere va capata un vibe proaspat, care va inspira spre activitati antrenante si va transmite o energie pozitiva. Patul nu va mai intretine atmosfera letargica, in care pluteste un iz de somnolenta si apatie, ci va fi transformat intr-un mobilier dornic sa ia parte la conversatiile cu prietenii sau sa asculte planurile pe care le pui la cale.

Calitatile artistice ale unor huse de pat vor putea fi evidentiate si in perioadele de sarbatoare ale anului, la aniversari si alte ocazii speciale. Poate ti s-a intamplat uneori ca apropiatii mai curiosi sa doreasca sa iti viziteze casa sau sa descopere ce mai e nou in cuibusorul tau, pentru a se inspira la randul lor din ideile tale de design. Deseori, la petreceri si intalniri festive, dormitoarele sunt atacate frecvent de copiii care cauta un loc de joaca sau de somn, acest spatiu devenind un alt punct de interes al casei. Nu ar fi tocmai placut ca astfel de momente sa te prinda pe picior gresit, de aceea, creeaza-ti un obicei practic din a aranja mereu patul, oferindu-i un aspect elegant.

Estetice si deosebit de practice

Modelele elastice si creponate, din bumbac 80% si poliester, cu falduri atragatoare sunt foarte potrivite pentru imbracarea paturilor matrimoniale. Fetele de perna incluse in seturile de huse de pat intregesc tabloul estetic al camerei, fara a mai lasa la vedere nici macar o urma din asternuturile folosite in timpul somnului.

Nu doar impactul vizual creat ofera huselor numeroase avantaje si utilitati, ci si capacitatea de a proteja lenjeriile impotriva prafului si a altor depuneri deranjante. Astfel, atat salteaua, cat si cearsafurile vor fi protejate si mentinute in perfecta stare de curatenie.

Daca iti place sa servesti uneori masa in pat sau sa bei o cafea sau un ceai relaxandu-te in dormitor, nu va mai trebui sa iti faci griji in privinta posibilelor pete ce ar putea surveni in urma neatentiei tale, aceste articole textile asigurand patului protectia totala.

Ai un animalut de companie blanos care adora sa se corcoleasca langa tine? Husa suporta amabila orice activitate. Curatarea este deosebit de usoara, masina de spalat ocupandu-se fara probleme de igienizarea ei.

Foloseste un set de huse de pat indiferent de ziua sau perioada din an! Designul, frumusetea culorilor si textura materialelor te vor face sa le indragesti imediat. coral