Ceva ce nu îți poate spune oricine este cum să devii mai bun la jocurile pe care le preferi în cazino. Pentru că varietatea este atât de mare în rândul jocurilor de noroc, este important să ai grijă la ce jocuri practici, ce strategii folosești și cât de mare este profitul tău pe termen lung. Unul dintre jocurile preferate de cei mai mulți gambleri este Video Poker, iar de data aceasta vorbim despre el și despre cum ne poate ajuta să în cariera să devenim mai buni la acest joc.

Învață ce jocuri plătesc cel mai mult

Jocul de video poker este unul dintre cele mai grele jocuri din cazino și deși este unul dintre cele mai profitabile, nu se compară deloc cu pacanele online sau cu alte jocuri unde norocul dictează fiecare rotire. Ceea ce trebuie să faci pentru a deveni un jucător bun de Video Poker este să te concentrezi, să te antrenezi foarte mult și să înțelegi că numai prin zeci de ore de joc vei putea să fii pe profit. Fiecare sfat pe care ți-l vom oferi în acest articol te va ajuta să înțelegi că video pokerul este un joc cu potențial. Primul nostru sfat este să înveți care sunt jocurile care te avantajează cel mai mult adică cele care plătesc cel mai bine. Poți să verifici marginea casei pentru a vedea acest lucru.

Cazul ideal ar fi ca tu să găsești un slot care îți oferă un RTP de 100% ceea ce înseamnă că jocul de Video Poker returnează toți banii pe care jucătorii îi investesc în aparat. Acest lucru este imposibil deoarece cazinourile nu ar mai câștiga nimic și doar ar ține aparatul degeaba. Ce poți face în acest caz este să găsești aparatele de Video poker care au un RTP cât mai apropiat de 100%. Primul joc de Video Poker de acest fel care ne vine în cap este cel de Jacks or Better care poate fi găsit în cazinourile fizice din Nevada. Acesta oferă 99.54% RTP.

Dacă nu ai tocmai bugetul pentru a merge în America doar ca să te joci Video poker, în mediul online vei putea să găsești variante mult mai profitabile decât aceasta. De exemplu, unul dintre jocurile de Video Poker create de către cei de la Microgaming, All Aces oferă un RTP de 99.92%. Deci nu ar fi indicat să te joci la acest joc de slot în loc să te concentrezi pe altul?

Folosește un antrenor

Este destul de greu să convingi până și un prieten să te ajute să câștigi mai mult la un joc de noroc, dar să găsești un antrenor sau un trainer de video poker pare o misiune imposibilă. Ceea ce este totuși remarcabil este că un astfel de ajutor chiar te poate face să câștigi mai des. Doar că nici măcar nu ai nevoie de un prieten sau chiar de oameni pentru a primi un ajutor. Există câteva unele în mediul online pe care dacă le activezi când joci Video Poker, îți vor spune dacă mișcările tale și alegerile pe care le faci în timpul jocului sunt corecte sau nu.

Cu fiecare mișcare greșită, trainerul virtuale îți va semnala probabil într-un mod foarte sugestiv faptul că nu ai făcut ceea ce trebuie. Dacă vei folosi acest tool pentru o perioadă mai îndelungată, vei observa că vei începe să faci din ce în ce mai puține mișcări greșite, deci jocul tău se va îmbunătăți imediat. Poți găsi genul acesta de programe software în mediul online la prețuri mari, mici sau chiar gratuite. Recomandarea noastră ar fi să începi cu unul gratuit, iar apoi cu cât simți că ai nevoie de mai multe indicații, să treci la unul care costă bani.

Un astfel de software poate fi găsit și sub forma unei aplicații mobile ce poate fi descărcată din Play Store sau App Store. Cu o astfel de aplicație, vei primi ajutor chiar și dacă joci Video Poker din vârful muntelui sau de pe marginea pistei de aterizare a unui aeroport.

Antrenamentul te face mai bun

Cu cât vei juca mai mult, cu atât vei știi care sunt cele mai bun decizii dintr-un joc de Video Poker și implicit vei lua mai puține decizii proaste. Pentru a te antrena cât mai eficient pentru jocul de Video Poker, trebuie să fii atent la toate detaliile care țin de o sesiune de antrenament eficientă. Deci, trebuie să îți programezi sesiunile de antrenament dinainte, să te antrenezi în liniște, să te concentrezi foarte bine asupra jocului și să notezi lucrurile importante pe care le observi din timpul jocului tău.

Este important să ai o agendă în care să notezi mereu ceea ce ai învățat la sfârșitul sesiunii de video poker. Trebuie să ai mereu un program de ajutor pornit deoarece el te ajută să vezi în mod evidențiat toate greșelile. După câteva luni de zile de antrenament, ești pregătit să te lupți cu marginea casei și cu încercarea cazinoului de a te face să pierzi bani.

Concluzie

Numai aplicând aceste principii vei deveni un jucător mai bun de Video Poker. Ține cont de sfaturile noastre și vei vedea că rezultatele tale din cazino încep să se îmbunătățească tot mai mult. Dacă vrei să ai rezultate și mai bune, ar trebui să ții cont și de bugetul folosit pentru sesiunile de video poker. Nu cheltui niciodată nechibzuit.

 

  coral