Giani din ”Las Fierbinti” – Constantin Dita in acte – a devenit un personaj pe care il cunoaste toata lumea. Integrandu-se perfect in scenariul rural al serialului de mare succes de la Pro TV, Giani starneste zambete si hohote de ras la fiecare aparitie, fiind ”facut” pentru un astfel de rol.

Dar, in ceea ce priveste viata personala, Constantin Dita este un familist convins  – nu burlac, ca personajul pe care il interpreteaza – si are alaturi o sotie iubitoare. Sunt casatoriti inca din adolescenta, iar Oana Raluca i-a daruit actorului doi baieti.

Intrebat care este asemanarea cu Giani, actorul Constantin Dita a spus: ”Sunt in multe feluri, dar cert e ca nu am nicio treaba cu felul de a fi al lui Giani, nu sunt combinator. Fireste ca sunt si puncte comune, pentru ca eu il fac, e copilul meu, dar in esenta suntem complet diferiti”, informeaza viva.ro.

”Am avut cinci accidente de masina”

Actorul Constantin Dita a marturisit intr-un interviu video acordat lui George Buhnici, pe cavaleria.ro, ca a platit destul de mult pentru succesul lui. Anul trecut, de exemplu, a fost unul de cosmar, a povestit acesta.

”Am avut 5 accidente de masina, oameni care au intrat in mine… Am zis ca a fost un an mai ciudat. E urat tare. Au fost cinci accidente si multe alte lucruri. Descopar ca mama face cancer, la jumatate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, a marturisit celebrul Giani.

In luna decembrie a anului trecut a circulat stirea ca Giani ar fi murit pe patuld e spital. Nimic mai fals, insa starea lui de sanatate era intr-adevar grava.

”Am tot citit in perioada aia, pentru ca nu puteam iesi din casa. A fost sinistru. Am facut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare. Doctorul mi-a zis ca echilibrul perfect este asa: 8 ore de somn, 8 ore de munca si 8 ore pentru tine”, a mai spus actorul in interviul acordat lui George Buhnici.

coral