Andreea Mantea isi deschide sufletul pentru a doua oara in fata oamenilor si povesteste despre viata ei in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai.

Una din intrebarile delicate pe care Denise Rifai i le-a pus Andreei Mantea in cadrul editiei de colectie in a doua zi de Craciun in cadrul emisiunii “40 de intrebari…” a fost legata de fostul partener de viata, Cristian Mitrea si tatal copilului ei. Denise Rifai a intrbat-o de ce nu a mers la politie sa faca plangere pentru bataia incasata

Andreea Mantea raspunde la cea mai spinoasa intrebare pusa de Denise Rifai

Andreea Mantea a raspuns cat se poate de sincer spunand ca motivul principal a fost “soacra”.” Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să îl înțeleg”, a răspuns vedeta. 

Andreea Mantea va raspunde la “40 de intrebari cu Denise Rifai” la multe alte intrebari incomode sau care ii starnesc amintiri dureroase vedetei. 

“Când ai simțit că ești celebră?”/ “Îi mai este rușine tatălui tău pentru că ai pozat goală?”/ “Câți bani ai câștigat din televiziune?”/

“Cât de repede te îndrăgostești?”/ “Te-ai lecuit de băieții răi?”/ “Creziîn blesteme?”, “Merită să îți expui viața privată?”.

In urma cu cateva lui, Andreea Mantea a facut cateva marturisiri dureroase in cadrul emisiunii online “In oglinda” a lui Mihai Ghita in care pentru prima data a vorbit despre suferinte indurate de pe urma relatiei pe care a avut-o cu Cristian Mitrea.

Andreea Mantea, lovita de Cristian Mitrea. De ce a ascuns vedeta acest lucru

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl

copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec” scrie kanald.ro coral