Stailer este o platformă și o aplicație care facilitează programarea online la saloanele de beauty. Toți cei interesați de serviciile regăsite la saloanele de beauty pot găsi mult mai simplu acum stiliștii potriviți pentru orice serviciu cu ajutorul Stailer. Orice programare poate fi realizată online și totul este complet gratuit. Schimbările cu privire la aspectul fizic redau și o stare de bine și încrederea pentru propria persoană crește.

Puteți găsi un loc liber la un >salon coafura Cluj sau din oricare dintre celelalte 40 de orașe disponibile pe aplicație, în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația de pe Google Play, App Store sau App Gallery. Aplicația este intuitivă și foarte simplu de utilizat chiar și de cei care nu se descurcă atât de bine cu tehnologia.

Cum să alegi stilistul potrivit pentru tine

Pentru a găsi stiliștii care au locuri libere pentru zilele care te interesează, aplicatia Stailer pentru programari te poate ajuta. Selectezi filtrele de căutare de pe prima pagină și mai apoi vei vedea lista de disponibilități. Fiind o aplicație transparentă, toate informațiile sunt disponibile și poți vedea la fiecare în parte detalii despre:

-timpul de lucru: dacă acesta este un criteriu pe care te bazezi când mergi la salon, pentru a nu pierde prea mult timp de care nu dispui poate, având în vedere toate lucrurile de care trebuie să te ocupi.

-prețul: pentru serviciul de care ești interesat vei vedea prețul la fiecare dintre aceștia, astfel încât să poți alege varianta avantajoasă și pentru tine sau pentru a nu avea parte de surprize neplăcute la finalul vizitei la salon.

-salonul: poate vrei să îți faci o părere despre servicii și în funcție de cum arată salonul, deci poți vedea poze cu acesta.

-poze: sunt disponibile pe Stailer și poze ale altor lucrări ale stilistului respectiv, deci poți vedea concret dacă poate îndeplini cerințele pe care le ai exact așa cum îți dorești.

Stailer este pentru toată lumea

Stailer are în lista sa peste 40 de orașe din țară, deci lista cu saloane este destul de vastă și poate curând se vor alătura și alte orașe. Astfel că persoane din toată țara se pot programa la saloanele la care sunt interesați. Este disponibilă pe aplicație programarea atât pentru femei cât și pentru bărbați, deci serviciile sunt pentru oricine.

Plus că vei găsi aici orice serviciu din sfera hair and beauty de care ești interesat. Printre acestea enumerăm serviciile de cosmetică, make-up, beauty, manichiură, pedichiură și altele.

Aplicația este complet gratuită și nu există limită de programări. Este ca o agendă personală care te poate ajuta să găsești stiliștii disponibili în doar câteva minute, fără alte bătăi de cap. Vezi în lista ta toate informațiile despre programările pe care le-ai făcut și plus că poți anula oricând programarea online, dacă intervine ceva și nu mai poți ajunge la salon.

Scapi de zecile de apeluri către stiliști și economisești timp. Accesează platforma sau descarcă aplicația și bucură-te și tu de acest mod facil de a te programa la salon.

Contact:

support@stailer.ro

  coral