Între două nu te plouă, parcă, nu? Ilie Năstase, prins cu o blondă și o brunetă la aceeași masă. Cine sunt domnișoarele care i-au ținut companie omului de afaceri. Nu, nu este ceea ce crezi.

Ilie Năstase, prins cu o blondă și o brunetă la aceeași masă

Ilie Năstase, prins cu o blondă și o brunetă la aceeași masă. La cei 74 de ani pe care îi posedă, Ilie Nastase nu stă o clipa locului. Fostul mare tenismen al României a rămas un om foarte activ, chiar dacă a bifat deja al șaptelea prefix al vârstei și a renunțat la viața de sportiv acum multe decenii. Ilie Năstase a fost surprins, dis de dimineață, la o cafea. Dar nu era singur. Binențeles, Nasty a fost dintotdeauna obișnuit să fie în compania domnișoarelor frumoase și nici acum nu a fost o excepție de la regulă. Fostul campion se afla în compania a două domnișoară, o blondă și o brunetă.

Dar…surpriză! Nu este ceea ce credeți. Nasty este un bărbat cuminte și fidel. Ilie Năstase a ieșit să se bucure de o cafea alături de frumoasa lui soție Ioana, bruneta în cauză. Blondina era o bună prietenă de-a actualei doamne Năstase. Paparazii impact.ro i-au surprins pe Ilie Năstase și pe cele două domnițe în zona mall-ului Băneasa din Capitală, unde au râs, au glumit și s-au bucurat de o zi însorită de toamnă. După aproximativ două ore, cei trei au plecat. Cavaler, așa cum îl știm, fostul mare sportiv s-a urcat pe bancheta din spate a Mercedesului, lăsându-le pe doamne în față.

 

coral