Nu se mai opresc problemele pentru partenera de viață a lui Florin Pastramă. Ilie Năstase, vorbe grele pentru fosta soție, Brigitte: „Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit”.

Ilie Năstase, vorbe grele pentru fosta soție, Brigitte

S-au iubit. S-au căsătorit. S-au certat. S-au împăcat. Au divorțat. Telenovela dintre Brigitte Sfăt și Ilie Năstase a ținut cald interesul internauților, în ultimii ani. Chiar dacă actuala soție a lui Florin Pastramă a spus, în multe rânduri, că nu ar fi ajuns unde este astăzi fără fostul ei soț, Ilie Năstase nu a făcut nicio declarație despre Brigitte Pastramă, până acum.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilie Năstase spune că abia acum și-a regăsit liniștea alături de actuala sa soție, Ioana. Mai mult, este de părere că Brigitte nu s-a schimnbat deloc.

„Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt (…). Sunt certuri acolo cu copilul  pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.red. sunt frânturi din emisiunea pe care Brigitte o are la un post de televiziune). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase, conform Libertatea.

Ce traumă ar fi trăit Brigitte alături de Ilie Năstase. Nu avea voie să aibă copii?

Acum ceva timp, Brigitte Sfăt spunea că viața alături de Ilie Năstase nu era atât de ușoară precum credeau mulți. Mai mult, se pare că bruneta a trăit o adevărată traumă în timpul căsniciei cu fostul mare tenismen al României.

„Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face un copil cu mine, casa să-i rămână ei. I se interzicea astfel să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă”, a declarat Brigitte la un moment dat.

Ilie Năstase a negat acuzațiile aduse de fosta lui soție și a precizat ce s-a întâmplat:

„Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când (n.r. la emisiunea „Brigitte și Pastramă”). Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba. Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și un copil”, a declarat Ilie Năstase, potrivit celor de la Wowbiz. coral