Imagine rară cu Florin Salam și prima lui soție, Fănica! Cei doi au trăit o poveste de dragoste de-a dreptul impresionantă. Din păcate, Ștefania, sau Fănica, așa cum o alinta manelistul, s-a stins în mod fulgerător pe data de 12 aprilie 2009. La acea vreme, copiii lor aveau vârste foarte fragede.

Fănica a murit în anul 2009

Moartea Fănicăi a picat ca un fulger pentru Florin Salam și pentru întreaga lor familie. Ștefania, marea dragoste a celebrului manelist, a murit la data de 12 aprilie în 2009, la Spitalul Floreasca din Capitală.

S-a spus că Fănica se infectase cu virusul hepatitei C. Prima soție a lui Florin Salam a suferit și de ciroză hepatică. Pe atunci, Ștefania a intrat într-un blocaj renal, după care într-o criză de septicemie.

Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva pe Fănica, însă, din nefericire, a fost mult prea târziu. Florin Salam s-a căsătorit cu Fănica, prima lui soție, în anul 2007. Tânăra a decedat la doar 27 de ani.

Timp de o lună, manelistul nu a mai ieșit din casă. A fost pus în dificultate, mai ales pentru că nu știa cum să le dea vestea cea cruntă copiilor lor: Dani Stoian și Betty Vișănescu.

”Mă uitam pe un geam, vedeam situația și nu îmi venea să cred. Nu știam cum să prezint eu. Durerea era cum era. Nu știam ce să fac eu mă gândeam. Nici nu știam ce să hotărăsc, cum să fac. Am înnebunit. Am stat vreo lună și ceva închis într-o cameră”, a mărturisit Florin Salam în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

coral