O fetiță de numai 11 ani a fost omorâtă astăzi, pe trecerea de pietoni. O mașină de poliție a izbit-o din plin. Martorii povestesc că omul legii a coborât din mașină și a împins-o cu piciorul pe victimă, pentru a vedea dacă fata mai respiră sau nu. Imaginea atașată în Galeria Foto a articolului este dovada vie în acest sens.

Martorii, prezenți la locul accidentului, au scos telefoanele mobile și au fotografiat scena de după accident. Polițistul a coborât din mașina de poliție după ce a ucis-o pe copila de 11 ani și a împins-o cu piciorul.

Polițistul le-ar fi spus martorilor că a încercat să o întoarcă pe o parte, pentru că îi curgea o cantitate mare de sânge din gură. Tot martorii au explicat că polițistul nu a alertat autoritățile pentru venirea cadrelor medicale de specialitate, ci a sunat la un alt echipaj de poliție, care a ajuns la fața locului.

Ulterior, toți localnicii au răbufnit, iar polițistul s-ar fi ”ascuns” după mai multe tomberoane aflate pe bulevardul din sectorul I al Capitalei. O femeie care a asistat la scenele greu de imaginat a mărturisit, în exclusivitate la Acces Direct, că polițistul s-a schimbat imediat în alte haine.

Mai mult decât atât, un alt polițist a ajuns la fața locului, care i-ar fi fost prieten omului legii răspunzător pentru tragedie. Tot acesta ar fi făcut testul antidrog în locul polițistului care se afla la volan.

Cine ar fi făcut, de fapt, testul antidrog

Așadar, martorii au povestit că, înainte de a se face nevăzut, polițistul nu a făcut testul antidrog și etilotestul, ci un alt om al legii, care a fost sunat și chemat imediat la locul accidentului.

”Testul antidrog i s-a făcut altcuiva, pentru că posibil să fi fost drogat la volan sau beat. Există martori care au văzut totul. Eu am fost martor când s-a schimbat de haine, când a venit mașina. I-a scos uniforma veche de pe el și i-a dat o geacă neagră, subțirică. A fost acolo și a văzut că primul polițist a coborât și a fugit printre tomberoane”, a povestit femeia.

Oamenii legii din Capitală au transmis și primele informații după incident. Purtătorul de cuvânt a explicat că polițistul s-a aplecat asupra fetei pentru a vedea cum se simte.

”După producerea evenimentului rutier, polițistul s-a aplecat asupra uneia dintre victime pentru a vedea în ce stare se află. Imediat a accesat telefonul mobil, pentru a formula apelul”, se arată în comunicat. coral