Seful Politiei Romane a declarat ca cetateanul olandez care a fost pus sub acuzare pentru uciderea Mihaelei, fetita de 11 ani din comuna Gura Sutii, s-a sinucis.

A aparut prima imagine de la locul accidentului, in care cetateanul olandez si-a pierdut viata. Autoritatile au anuntat ca barbatul s-ar fi indreptat in mod intentionat spre camionul care l-a accidentat mortal.

Potrivit primelor date, se pare ca barbatul de 46 de ani s-ar fi aruncat in fata unui camion.

Informatia vine la scurt timp dupa ce procurorii din Romania i-au facut cetateanului olandez dosar penal pentru lipsire de libertate, agresiune sexuala si omor.

Masura a fost luata dupa ce autoritatile romane au analizat imaginile surprinse de aproape 40 de camere de supraveghere din localitatea de de unde a rapit-o pe fata de 11 ani.

De altfel, individul care ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru era cunoscut autoritatilor din tara sa ca pedofil, iar masina cu care s-a plimbat prin Gura Sutii a fost filmata de camerele de supraveghere instalate in localitate.

In cateva capturi video, pe bancheta din dreapta se zareste o haina roz, iar fetita purta imbracaminte cu aceasta culoare. Din pacate, barbatul, acuzat acum de lipsire de libertate si omor, a parasit tara sambata dupa-amiaza, cand trupul fetitei, data atunci disparuta, nu fusese inca descoperit.

coral