Bianca Dragusanu si Alex Bodi au ajuns in fata notarului, iar divortul a devenit realitate. E drept ca, in ultimele luni, au existat numeroase discutii pe marginea acestui subiect, cei doi incercand sa restabileasca o relatie care incepuse sa scartaie. Totusi, in ultima instanta, drumurile celor doi s-au despartit.

Au fost momente tensionate si in fata notarului, Alex Bodi si Bianca Dragusanu nereusind sa-si pastreze calmul si ajungand, inevitabil, la cearta. Bianca Dragusanu i-ar fi reprosat lui Alex Bodi ca divortul este numai din vina lui si, la un moment dat, a scos telefonul mobil si i-a aratat acestuia imagini in care era surprins dansand – tandru – cu o alta femeie. A fost momentul in care Alex Bodi si-a iesit din pepeni, i-a luat telefonul Biancai si a dat cu el de pamant.

“De cum au dat nas in nas la notar, Alex si Bianca au inceput sa se certe precum chiorii. Bianca i-a reprosat ca din cauza lui s-a ajuns la divort si ca a inselat-o. Apoi a scos telefonul sa ii arate un filmulet in care el danseaza tandru cu alta femeie. Atunci Alex s-a enervat, i-a luat telefonul si a dat cu el de pamant. De data asta nu a batut-o, dar s-a repezit la bodyguarzi. Notarul era in stare de soc!”, a declarat o sursa apropiata vedetei, in pentru impact.ro.

Alex Bodi, cu doar cateva zile inainte de divort: ”Nu putem sta unul fara altul”

Cu doar cateva zile inainte de divort, Alex Bodi dadea asigurari ca va ramane alaturi de Bianca Dragusanu, relatia dintre ei fiind una cu totul speciala. „Sunt oameni din exterior care vorbesc despre mariajul meu cu Bianca. Nu inteleg de ce o fac, fiindca, numai eu si ea stim adevarul si numai noi ne intelegem cel mai bine reactiile. Totul depinde de noi. Exista focuri minore in discutiile noastre, pe care le amplificam in 10 secunde si se ajunge la nu stiu ce incendiu in presa. Dar adevarul este altul. Conteaza doar ce simtim unul pentru altul!  Suntem impreuna pentru ca ne iubim, nu pentru a ne face reclama sau, Doamne fereste, pentru bani, cum spun unii si altii. Bianca este cea mai frumoasa femeie, este o aparitie, oriunde am merge, chiar si daca isi pune pe ea lucruri simple. Pur si simplu, are un stil al ei, magnetizant, care atrage toate privirile. Suntem impreuna acum si poate sa spuna oricine orice, nu putem sta unul fara altul”, a spus Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

coral