Alex Velea a fost surprins purtand colanti roz! Cunoscutul artist iesea de la sala de fitness, potrivit Cancan.ro. De data aceasta a optat pentru o pereche de colanti extrem de lejeri si foarte mulati. Cantaretul este cunoscut ca fiind extrem de atent la modul in care arata, astfel ca deseori a declarat ca se antreneaza intens pentru a fi in forma tot timpul. Oare sa fie noua moda ceea ce propune Alex Velea?

Imagini cu Alex Velea purtand colanti roz

Alex Velea respecta sau nu trendurile? Cantaretul a fost surprins iesind de la sala imbracat intr-un hanorac negru, alaturi de o pereche de colanti roz, prin care se vedeau clar orele petrecute in sala de fitness. “Cu timpul mi-am dat seama ca mai mult conteaza sanatatea si apoi restul.

Conteaza foarte mult si imaginea pentru mine, pentru ca oamenilor le place sa vada pe scena un performer care arata intr-un fel. (…) Vreau sa ma transform in monstru, un monstru marin, un monstru pe care sa il cheme Marin”, a spus Alex Velea pentru Ring, precizand ca mersul la sala il combina cu consumul de proteine.

Alex Velea, despre sala de fitness

“Consum proteine, am nevoie de asta. Eu sunt plecat cam 4 zile din 7 si nu apuc mereu sa mananc ce trebuie, nu pot sa imi iau nutrientii necesari. De fapt, corpul ti-l faci in bucatarie, conteaza mult odihna si alimentatia”, a completat artistul. De asemenea, artistul a mentionat acum ceva timp programul pe care il respecta intens.

“Luni – picioare si abdomen, marti – piept si umeri, miercuri – pauza, joi – spate si trapez, abdomen, vineri – triceps si biceps, iar sambata si duminica – pauza. In functie de ce activitati am, fie ca pozez, fie ca filmez clipuri, se adauga antrenamentele cardio acestui program de forta.”

coral