Smiley si Gina Pistol traiesc o frumoasa poveste de dragoste, dar o tin departe de public. Desi se iubesc de mai bine de 2 ani, cei doi nu au aparut niciodata impreuna, oficial, iar in declaratii sunt la fel de retinuti. Insa, acum nu se mai ascund, un eveniment i-a adus impreuna pe cei doi indragostiti.

Smiley, alaturi de artistii pe care ii ghideaza, au sarbatorit 11 ani de la infiintarea casei sale de discuri. De la eveniment nu au lipsit nici prietenii apropiati, care au cantat si au dansat fara oprire.

Insa surpriza serii a fost Gina Pistol. Nu putea sa lipseasca de la evenimentul iubitului ei cu care s-a afisat si in fata camerelor pentru prima data. Cei doi au radiat de fericire, iar Smiley nu a scapat-o din ochi toata seara. S-au fotografiat imbratisati, semn ca zvonurile cum ca ar avea probleme in relatie sunt de domeniul trecutului.

Au o relatie discreta

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu din martie 2017, insa au fost extrem de discreti cu aparitiile in public. Ba mai mult, niciunul nu a recunoscut ca traiesc impreuna o poveste de dragoste. Totusi, recent, artistul a confirmat faptul ca are o legatura cu o femeie, pe care o considera cea ideala.

“Cred ca femeia cu care sunt e cea ideala”, a raspuns Smiley, intrebat despre femeia ideala. Cu siguranta, Gina Pistol va aprecia cuvintele iubitului sau.

coral