În perioada care a precedat apariția iPhone-ului au existat telefoane mult mai rezistente decât cele actuale, cu o serie de lideri incontestabili, cum ar fi Nokia și modelul său 3310, acum reînnoit. Forma și materialele au ajutat acest model să fie unul rezistent.

Carcasa era din plastic, părțile din cauciuc, capabile să absoarbă mai bine șocurile. Ecranele erau mult mai mici și mai protejate decât cele actuale.

Treptat au început să se impună ecranele tactile și să crească diagonalele. Totul a început cu ecrane de puțin peste 3 inch și astăzi ecranele de 6 inch pare să fi devenit standard, mai ales odată cu apariția telefoanelor mobile de 18: 9. Dacă dorim, găsim chiar peste 6 inch. Telefoanele mobile au evoluat, precum și materialele lor, iar design-ul s-a îmbunătățit. De ce este atunci importantă folosirea unei huse?

Durabilitatea s-a pierdut cu timpul

Faptul că dimensiunea ecranelor a crescut este unul dintre motivele pentru care telefoanele mobile sunt acum mai fragile. În plus, și materialele sunt extrem de variate.

Încercând să se ofere telefoane premium s-a renunțat la plastic și cauciuc, fiind înlocuite de metal și sticlă. Poate că metalul este mai rezistent, dar, de asemenea, se deformează și se zgârie. Suprafețele lucioase sunt primele care se deteriorează.

Folosirea huselor este absolut necesară în anumite cazuri. Nu putem să nu recunoaștem acest lucru. Mai ales când vorbim de investiții de sute de euro în smartphone-uri care ne dau mari dureri de cap de fiecare dată când cad.

Inima ne este cât un purice până luăm telefonul de pe jos și ne uităm să vedem dacă ecranul său este în regulă.

Corpurile unibody fac necesară folosirea unei carcase. În trecut, se putea schimba o carcasă cu alta dacă telefonul se deteriora. În cazul unor telefoane este posibil acest lucru și astăzi.

 O zgârietură, o carcasă ruptă se putea rezolva prin schimbarea cu un simplu accesoriu în orice magazin de accesori. Dacă telefonul și ecranul funcționau, practic orice altceva avea o soluție.

Dar astăzi, dacă dorim ca telefonul nostru să reziste o lungă perioadă de timp, este absolut necesar să apelăm la o carcasă sau o husă, chiar dacă un astfel de accesoriu poate afecta destul de mult design-ul telefonului.

Design-ul unui telefon ne determină să alegem un model de telefon în detrimentul altuia cu aceleași caracteristici. În momentul în care montăm husa există posibilitatea ca designul să fie afectat.

Este adevărat că unele modele de telefoane, cum ar fi  cele cu ecranul curbat, potențează designul huselor lor.

În prezent, husele sunt astfel realizate încât să se adapteze perfect unui anumit model de telefon. Astfel ele nu îngroașă telefonul. 

Piața huselor a evoluat. Din fericire, cu toate că alegerea lor reprezintă o chestiune de gust, de fiecare dată se folosesc din ce în ce mai puține huse tip sac, nu se folosesc foarte mult cele tip carte. Încercăm să găsim husa adecvată care să nu distrugă designul telefonului nostru.

Cu cât telefonul mobil este mai scump, cu atât trebuie să găsim o husă de cea  mai bună calitate. Dar acest lucru nu este deloc greu, deoarece există Itelmobile.ro, un magazin online care pune la dispoziția clienților săi una dintre cele mai variate game de accesorii alese, atent selecționate din China, Polonia, Korea și UK.

Reprezentanții acestui magazin se străduiesc să aducă cele mai noi și interesante huse și folii de protecție pentru smartphone-uri.

 Tipuri de huse care se pot găsi pe Itelmobile.ro

De îndată ce vom intra în magazin vom constata că există huse rezistente pentru orice marcă de telefon (Huawei P 20 Pro, Huawei P 20 Lite, Samsung A7 2018,  Samsung S9+, iPhone XR etc. ). Cu ajutorul unei huse de calitate vom putea prelungi viața telefonului nostru. Există o mulțime de modele pe site.

Vom putea alege huse tip carcasă, flip cover, protecție 360° , protecție spate+ laterale, din materiale diverse (fibră carbon, piele ecologică, piele naturală, plastic, policarbonat, silicon, sintetic, TPU+ policarbonat), de diferite culori.

De asemenea, aici vom găsi pe lângă huse și folii de protecții pentru smartphone-urile noastre iPhone XS sau iPhone XS Max, de exemplu. Pe lângă huse, și ele au rol extrem de important, deoarece protejează ecranul contra zgârieturilor.

Intrând în acest magazin avem garanția calității și siguranța că telefonul nostru va fi bine protejat o lungă perioadă de timp. Itelmobile.ro reprezintă soluția perfectă pentru o investiție inteligentă.

 

 

  coral