O mână de oameni au ieşit pe balcon pentru a aplauda în semn de respect faţă medicii care se luptă cu bolnavii de coronavirus în spitale. 

Întreg cadrul medical din România duce o luptă teribilă pentru a trata cât mai bine bolnavii de coronavirus care ajung în spitalele ţării în această perioadă.

Câţiva oameni din Floreşti au ieşit pe balcon şi au aplaudat, în semn de apreciere faţă de medicii aflaţi la datorie în această perioadă. Gestul este unul asemănător cu cele din Italia, iar iniţiatorul a anunţat că acest manifest va continua.

”România aplaudă omenia! Florești, Cluj. Iată că funcționează! Am propus și vecinii mei au rezonat, ca în fiecare seară la ora 8 să ieșim la balcon și să aplaudăm eforturile medicilor, asistenților, personalului medical, să ne încurajăm și să ascultăm o piesă. Azi am ascultat, cu difuzorul scos din birou pe balcon, aria Nessun dorma, din opera Turandot, de Giuseppe Verdi. Vă încurajez să faceți la fel, e frumos și dă o stare de bine!”, a scris Cristian Ivaneș, omul care iniţiat şi relatat povestea din Floreşti.

 

coral