În plină pandemie, unii primari clujeni s-au înfruptat serios din banii publici. Așa e cazul și la Ciurila, comuna care are un primar, pe numele său Cristinel Popa, edil care nu a reușit în secolul XXI și dupa 4 ani lungi si lati de mandat să pună macar gaz și canalizare într-o comună aflată doar la 15 kilometri de sfătosul oraș Cluj-Napoca. 

În schimb, în timp ce milioane de români se gandeau în plină pandemie cu frica la viitorul lor, cai au rămași fără joburi si fara bani, primarul PNL Cristinel Popa a găsit de cuviință să cheltuie 3000 de euro pentru un filmuleț de prezentare de șapte minute și acela prost făcut, arată Ziar de Cluj. Contractul de ”achiziție publică” a fost atribuit publicației online ClujManifest, condusă de Ionuț Geană. 

Cu un tupeu incredibil, primarul agramat Cristinel Popa tine morțiș să bâiguie câteva cuvinte și acelea citite pe foaie, pe care însă le citește împiedicat, ca un elev de profesională. De ce era nevoie de o asemenea cheltuială pentru a prezenta în culori exagerate o comună care nu are gaz și canalizare? Pentru că domnul primar PNL Cristinel Popa își face campanie electorală folosindu-se de bani publici în loc să scoată din buzunar bani pentru acest demers.  Filmarea este făcută școlărește, de mântuială, folosindu-se o grămadă de cadre luate din dronă, ca să nu se vadă cât de jalnică e comuna în realitate.

coral