Oficialii de la Kanal D au dat lovitura cu emisiunea matrimoniala “Puterea Dragostei”, care se bucura de un succes urias in randul telespectatorilor. Primul sezon al show-ului moderat de Andreea Mantea a fost filmat in totalitate intr-o casa din Istanbul. Astfel, vedeta si fiul ei, David, au facut naveta intre Turcia si Romania. Sefii prezentatoarei TV si-au dorit ca al doilea sezon de la “Puterea Dragostei” sa fie realizat in Bucuresti, dar, lucrurile de acasa nu s-au potrivit cu cele din targ.

S-a aflat unde se afla casa in care Andreea Mantea filmeaza “Puterea Dragostei”, emisiune difuzata la Kanal D

Regulile de la “Puterea Dragostei” nu mai reprezinta un secret pentru nimeni! Dupa preselectii stricte, 12 concurenti – 6 baieti si 6 fete – sunt nevoiti sa locuiasca intr-o casa, unde spera ca isi vor intalni marea iubire. Audientele inregistrate in timpul primului sezon al emisiunii moderata de Andreea Mantea au fost mult peste asteptarile sefilor de la Kanal D, motiv pentru care ei au decis ca al doilea sezon sa inceapa la scurt timp dupa finala celui dintai. Mai mult, oficialii postului de televiziune si-au dorit sa ii faca o surpriza indragitei prezentatoare: au planuit sa fie filmat show-ul in Bucuresti, si nu, in Istanbul; mai exact la Romexpo, acolo unde isi are sediul si televiziunea, relateaza playtech.ro.

Vestea a fost una minunata pentru Andreea Mantea si baiatul ei, David, care ar fi putut astfel sa petreaca mai mult timp si cu tatal sau, Cristi Mitrea. Din pacate, din cauza perioadei prea scurte dintre cele doua sezoane, planurile sefilor de la Kanal D nu au putut fi puse in aplicare, motiv pentru care, al doilea sezon se filmeaza tot in Istanbul, singurul oras din lume care se intinde pe doua continente. Acolo, vedeta primeste ajutor din partea bonei fiului ei.

Sezonul 2 de la “Puterea Dragostei” se apropie de final

Bianca Comanici si Bogdan Mocanu au castigat primul sezon al emisiunii matrimoniale de la Kanal D. In iulie 2019, ei au plecat acasa cu cu cate 10.000 de euro. Cei doi au fost printre favoritii publicului inca din startul show-ului. Cel de-al doilea seson al emisiunii a inceput tot in luna lui cuptor a anului trecut, la doar cateva zile dupa terminarea primei editii. In plus, castigatorii au ramas in casa si in sezonul al doilea si mai mult, si-au intalnit si iubirea. Deocamdata nu exista o data oficiala la care va avea loc marea finala a emisiunii “Puterea Dragostei”, insa, sunt zvonuri ca aceasta va fi, de fapt, luna aceasta, potrivit sursei citata mai sus.

coral