Încă o dramă a zguduit familia regretatei Aura Ion, tânăra care a decedat în accidentul aviatic din Apuseni. Mama acesteia a făcut tristul anunț pe contul personal de socializare.

”Astăzi mi-am luat la revedere de la mama mea iubită! Dormi în pace iubita noastră!”, este mesajul postat pe Facebook de către Ioana Ion.

Ioana Iona postat și o imagine cu mama sa, la care ținea enorm.

Tragedia din Apuseni, 20 ianuarie 2014

Pe 20 ianuarie 2014, Adrian Iovan și Aura Ion își pierdeau viețile, într-un cumplit accident aviatic. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) S-a întâmplat într-o zonă împădurită din Apuseni, la limita dintre judeţele Alba şi Cluj, la o altitudine de peste 1400 de metri. Echipa medicală mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

În acel accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru, de la Spitalul „Sfânta Maria”, şi Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Adrian Iovan a murit la scurt timp de la impact, iar tânăra Aura Ion, studentă la Medicină, a decedat până ca echipele medicale să ajungă la avion.

coral