Au trecut nu mai putin de 9 ani de cand Emma Dumitrescu a castigat prima editie a emisiunii Next Top Models. Atunci, Emma a devenit manechinul preferat al lui Catalin Botezatu, iar acum traieste un alt moment fericit al vietii ei. Se pregateste sa devina… mamica.

Avea doar 16 ani atunci cand a castigat Next Top Model, iar aceasta satisfactie a atras dupa ea si multe alte avantaje. Invitata in emisiunea ”Agentia VIP” de la Antena Stars, Emma Dumitrescu a declarat ca a castigat ”banuti” si ca a fost foarte multumita. A avut ca scop, totusi, calatoriile, nu neaparat ”averea”.

“Am facut banuti. Nu pot sa spun ca n-am fost multumita. Intotdeauna am facut cat sa ma intretin si cat sa-mi pregatesc urmatorul pas. Scopul meu a fost sa calatoresc si sa vad cat mai multe locuri, nu sa fac averi”, a declarat ”Blonda lui Catalin Botezatu”.

Emma Dumitrescu este insarcinata in 8 luni

Emma este alaturi de fotograful Bogdan Brasoveanu – fost model, la randul sau -, iar in urma cu 8 luni de zile a ramas insarcinata. Bucuria lor este de inteles, iar Emma spune ca sotul sau este… cel mai important pentru ea.

“Cel mai important om pentru mine a fost intotdeauna, fara sa constientizez atunci, chiar sotul meu. Ne-am cunoscut cand am inceput sa lucrez la agentia de modeling, insa eram doar prieteni. M-am intors in tara si am zis hai sa iesim. Si a venit cu motocicleta, primind o bila alba. Acum sunt si eu motociclista. Dupa mai multe ciondaneli, ne-am revazut intamplator in statia de metrou Dristor, si am mers la el sa-l sarut si ne-am impacat definitiv. Ne-am logodit de doua luni“, a mai declarat Emma in timpul emisiunii.

coral