O cabană din localitatea Călățele a fost făcută scrum în urma unui incendiu. Două autospeciale pentru stins incendii au fost alertate în cursul acestei dimineți, în jurul orei 06:00, pentru a lichida flăcările ce au cuprins o cabană, construită pe structură din lemn, în localitatea Călățele, transmit cei de la ISU Cluj. La sosirea pompierilor cabana era cuprinsă în totalitate de flăcări și se pare că aceasta nu era locuită de mai mulți ani. La locul incendiului s-au deplasat și membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună.

Construcția a ars în totalitate mai ales datorită materialului lemnos din care era construită, materiale care a favorizat propagarea rapidă a focului. Totuși pompierii au reușit să limiteze extinderea flăcărilor și la vecinătăți chiar dacă autospecialele au putut pătrunde doar până la aproximativ 500 m față de cabană.

Din câte se pare, nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că focul a ponit de la un scurt circuit la instalația electrică a cabanei, a notat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj

coral