UPDATE

„O solicitare pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în dimineața aceasta, în jurul orei 7.40, care anunța faptul că acoperișul unei case de pe strada Giordano Bruno, din municipiul Cluj-Napoca, a fost cuprins de flăcări.
Două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost dislocate la fața locului pentru a lichida flăcările care au cuprins casa de locuit.
Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, flăcările cuprinseseră în întregime acoperișul casei, în care erau amenajate două încăperi și erau pe punctul de a se extinde la la o altă casă, aflată în apropierea acesteia.
Flăcările au distrus în totalitate acoperișul și încăperile din mansarda locuinței, totalizând cca 100mp, însă intervenția promptă a pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la vecinătăți. De asemenea, au fost deteriorate încăperile situate la parterul casei.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței”, au transmis reprezentanții ISU Cluj

Știrea inițială:

O casă de pe strada Giordano Bruno, din cartierul Dâmbul Rotund, din Cluj-Napoca a luat foc în această dimineaţă, conform Ziua de Cluj.

Fotografiile au fost făcute dintr-un autoturism, de către un şofer care traversa zona. Pe imagini se observă o femeie cu un copil în braţe care priveşte cum flăcările cuprind întreaga locuinţă. 

„Este vorba despre un incendiu care a cuprins o casă de locuit. Intervenția pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor negative este în desfășurare. La fața locului acționează două autospeciale cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi. Nu sunt anunțate persoane rănite până în acest moment”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Vom reveni cu informaţii

 

coral