Un femier din localitatea Ceanu Mic, comuna Tureni, a trecut prin momente de groază în noaptea de joi spre vineri, după ce baloții de paie, pe care s-a chinuit să îi adune, au luat foc.

Pompierii au fost alertați după miezul nopții și a fost nevoie să intervină 10 subofițeri cu două autospeciale de stingere, deoarece incendiul s-a extins și se manifesta violent. Pompierii s-au luptat ore întregi cu flăcările, vineri dimineață, aceștia încă fiind la locație.

„In dimineata zilei de 06 august 2021, aproximativ ora 01:12, ISU Cluj a fost alertat prin apelul unic 112 pentru a interveni la stingerea unui incendiu de baloti de paie, in localitatea Ceanu Mic, comuna Tureni. La locul interventiei s-au deplasat forte si mijloace din cadrul Detasamentului de pompieri Turda, 10 subofiteri si 2 autospeciale de stingere. La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta violent. Au ars aproximativ 2700 baloti de paie. In cadrul interventiei, pompierii au fost sprijiniti de o societate comerciala care, cu un tractor si o cisterna de apa, a realimentat autospecialele de stingere. In acest moment un echipaj supravegheaza zona pentru a preveni reaprinderea. Nu au fost inregistrate victime, doar pagube materiale”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Pompierii încă nu au determinat cauza incendiului.

„Cauza probabilă va fi stabilită la finalizarea Intervenției. În acest moment, încă se desfasoara intervenția, un echipaj este prezent pentru asigurarea zonei”, a adăugat purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Medic clujean reținut în Alba. Elibera adeverinţe care atestau în fals vaccinarea

coral