News Flash:

Incep lucrarile de amenajare a paraului Muraturii

23 Aprilie 2013
1422 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucrarile de deviere a paraului Muratorii vor fi finalizate la 1 iunie 2013. Acest termen a fost stabilit in cadrul unei intalniri la care au participat reprezentanti ai Aeroportului International Cluj-Napoca, ai Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa, precum si a constructorilor implicati in proiectele de amenajare a paraului, respectiv construire a noii piste a aeroportului.

,,Este o veste cu adevarat buna, deoarece dupa finalizarea lucrarilor de amenajare a acestui parau, se va preda amplasamentul liber de sarcini, respectiv zona din capatul vestic, catre constructorul noii piste. Acesta va putea astfel sa execute lucrarile de sistematizare a terenului necesare pentru asigurarea zonei de senzitivitate a echipamentelor de radionavigatie, precum si cea de siguranta de la capatul pistei. Sper ca in curand sa poata demara si lucrarile de amenajare a celuilalt parau, Becas, astfel incat sa putem da in functiune pista de 2100 de metri', a apreciat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu.

Termenul de finalizare a lucrarilor de sistematizare a zonei de senzitivitate si RESA (Runway and Safety Area), conform reglementarilor aeronautice in vigoare, va fi stabilit impreuna cu Romatsa si cu constructorul noii piste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

muratorii piste parau horea uioreanu resa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018481 (s)