La 4 luni de la lansarea în București, start-up-ul românesc FLOW ajunge la Cluj, devenind astfel primul serviciu de sharing de trotinete electrice care cuprinde cele mai importante două orașe ale țării.

Prima companie de ride-sharing de trotinete electrice care ajunge la Cluj oferă posibilitatea utilizatorilor, la fel ca în București, să lase trotinetele în dockuri de încărcare. În prezent sunt trei astfel de stații, urmând ca în următoarele zile să se continue extinderea acestora.

Pe langa ușurința în deplasare, rapiditate, autonomie și economisirea timpului petrecut în trafic, trotinetele electrice FLOW reprezintă și un mijloc de transport fun și o alternativă recreativă de deplasare.

Pentru a beneficia de serviciul FLOW, utilizatorii trebuie să își instaleze aplicația disponibilă atât pe IoS, cât și pe Android. După crearea unui cont și achiziționarea unuia dintre pachetele cu bonus, se poate începe cursa prin scanarea trotinetei. 

Tariful este 2 lei pentru pornire și 0,5 lei/minut. Utilizatorii care parchează trotineta în dockul de încărcare vor fi recompensați la final cu 4 minute de free FLOW, banii de pornire fiind, astfel, returnați în portofelul virtual. 

Locațiile primelor 3 dockuri din Cluj-Napoca sunt următoarele:

  • Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 77, în incinta The Office
  • Strada George Barițiu, Nr. 1, lângă sediul Banca Transilvania
  • în incinta Parcului Rozelor, lângă baza sportivă Winners.

Toate locațiile care vor fi adăugate ulterior, precum și cele din București pot fi consultate aici.

coral