Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Incredibil ce au gasit medicii in corpul artistului.

Jurnalistii de la Romania TV afirma ca au intrat in posesia unor informatii incredibile, pe care le-au aflat de la unele surse medicale. Potrivit sursei citate, starea lui Mihai Constantinescu se agraveaza de la o zi la alta, el fiind tinut in viata de aparate. Mai mult decat atat, artistul ar avea metastaze in tot corpul, iar acest lucru ingreuneaza mult recuperarea.

Sotia lui Mihai Constantinescu, un nou strigat de ajutor

Sotia lui Mihai Constantinescu a acceptat sa ofere un interviu, iar afirmatiile sale i-au emotionat pe multi. Simona Secrier i-a indemnat pe romani sa mearga in centrele de donare aflate pe teritoriul tarii noastre si sa doneze sange. De sange are nevoie si cunoscutul compozitor si artist, dar si de multe rugaciuni, a subliniat partenera lui de viata.

“Ar fi bine sa venim mai des sa donam sange pentru cei care au nevoie, nu neaparat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos ca s-au mobilizat artistii pentru a dona sange. Sa vina toti sa doneze sange, nu neaparat pentru Mihai, multi bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Vestile pot fi si mai bune daca ne rugam in continuare si suntem alaturi de el”, a declarat sotia indragitului cantaret, relateaza Romania TV.

Astazi, pana in ora pranzului, peste 100 de persoane, printre care se afla multi tineri, dar si artistul Petre Geambasu, au mers la spital ca sa doneze sange pentru Mihai Constantinescu. “Noi am venit, dar suntem depasiti de varsta. Ne-am intalnit cu Simona, ne-am luat in brate. Acum 10 zile au vrut sa-l deconecteze si bravo ei ca a refuzat, ca lucrurile se mai pot schimba”, a marturisit a declarat Petre Geambasu, conform digi24.ro.

coral