Cristina Rus si sotul ei, Dragos Bilteanu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi si desi milionarul a avut probleme cu legea, fosta interpreta a fost alaturi de acesta in cele mai grele momente.

Sotul Cristinei Rus a fost arestat, in 2014, dupa ce a fost acuzat de delapidare, spalare de bani si manipularea pietei de capital, si a stat cateva luni bune dupa gratii. In 2015, Dragos Bilteanu a fost eliberat si s-a intors la familia sa.

„80 la suta e cam din ce mananci si 20 la suta din ce sport faci, ce activitati fizice ai. Incerc sa mananc produse cat mai lichide, care sa nu ingreuneze digestia, dar pana la urma suntem foarte diferiti si fiecare trebuie sa vada bioritmul natural, ce ii face bine. Am observat alimentele care nu imi fac bine, care ma umfla si usor usor am incercat sa le elimin. Eu am fost la nutritionist. Acum am 54 kg. Nu am de gand sa mai slabesc. Ma simt foarte bine asa. Cand eram in Blondy aveam 52 kg”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Rus.

Nu doar silueta Cristinei Rus a suferit transformari, ci si stilul ei. Dupa ce s-a retras din showbiz, ea a adoptat numai tinute elegante si a renuntat de tot la cele care lasau sa se vada prea mult.

 

coral