Un cal a căzut într-o groapă de pe un drum din Teleorman. Imaginile sunt de-a dreptul şocante ţinând cont de faptul că animalul era aproape să moară.

Inconştientă autorităţilor dar şi a căruţaşului care nu a ţinut cont de faptul că existau semnalizări de a ocoli respectivul drum putea duce la decesul unui animal.

Un cal a căzut într-o groapă de pe drumurile din judeţul Teleorman

Calul înhămat la o căruță a căzut într-o groapă iar momentul a fost surprins de un localinic care a postat imaginile pe o reţea de socializare. În comună Bragadiru din Teleroman se putea produce o tragedie mai ales cal a scurt timp după ce calul a căzut în groapă o maşină a căzut într-o altă groapă tot pe acelaşi drum.

Imaginile prezentate de internaut nu mai au nevoie de nicio prezentare. Calul înhămat la căzut în groapă săpată şi a rămas blocat. Totuşi, din fericire, calul nu a fost rănit, scăpând cu mici răni.

Contactat de reporteri, primarul a declarat că zona era restricţionata după o avarie la o reţea de alimentare cu apă. Din aceste perspective, sapamana trecută fusese montată o conductă iar gropile nu au mai fost astupate.

Deși există o bandă de protecţie care avertiza că zona este interzisă, căruţaşul, un bărbat în vârstă de 84 de ani nu a ţinut cont de acest lucru şi a intrat cu calul.

 

coral