Oana Roman trece prin clipe de coșmar. Vedeta le-a povestit fanilor, pe rețelele sociale, ce i se întâmplă în aceste momente. Mai exact, fiica fostului premier Petre Roman este țintuită la pat. Ea a părut pe internet și a spus că nu se poate ridica din pat. În plus, vedeta a mai mărturisit că deja a luat o mulțime de medicamente și simptomele pe care le are o duce cu gândul că ar putea să aibă covid-19.

Oana Roman, la pat. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Oana Roman și-a îngrijorat fanii când a apărut pe InstaStory și a spus cât de rău se simte. Mai exact, vedeta tușește, are nasul înfundat și, în ciuda faptului că a luat o mulțime de pastile, nu pare să își revină. Ea le-a spus celor care o urmăresc că simptomele par să dezvăluie că are covid-19. Așadar, s-a testat, iar rezultatul a ieșit negativ. 

Ea le-a mulțumit oamenilor pentru mesaje și urările de sănătate și a spus că are o simplă viroză, care speră să îi treacă cât mai repede, pentru că nu se poate ridica din pat.

„Nu e COVID-19, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a spus ea.

Oana Roman trebuia să ajungă la petrecerea de ziua prietenei sale, Bella Santiago, însă nu a mai putut.

„Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem, astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru”, a mai spus ea.

Oana Roman, victima urii din mediul online

Vedeta s-a confruntat în ultimul timp cu ura din partea internauților. Ea a vorbit pe marginea acestui subiect, spunând că există mulți oameni cu probleme psihice care fac foarte mult rău.

Vedeta a spus că a primit un mesaj în care o persoană îi spunea că se bucură că tatăl ei a părăsit-o.

”Nu mă regăsesc absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în țara asta și eu nu înțeleg de ce sunt încurajate atitudinile astea absolut oribile din online.

Este plin de terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău pentru că propagă ura și ăsta e un lucru periculos și chiar nu înțeleg de ce există așa ceva.

Mi-a scris una că se bucură că tata m-a părăsit, pentru că nu merit să am părinți și că merit să mor.

Eu nu înțeleg scopul. Adică la ce folosește cuiva în țara asta faptul că mă calcă în picioare și mă denigrează în felul ăsta”, a explicat vedeta. coral