Anchetatorii au luat in considerare, de la bun inceput, posibilitatea ca ancheta sa porneasca pe mai multe piste, asta din cauza faptului ca s-a presupus ca Gheorghe Dinca a avut ”la activ” mai mult victime, nu numai doua – Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Sunt inregistrate disparitii de adolescente, in mai multe zone din partea de sud a tarii, iar oamenii legii verifica, acum, fiecare caz in parte.

Din nefericire, se vorbeste deja despre cel putin 5 victime ale lui Gheorghe Dinca, fiind vorba despre adolescente care ar corespunde modului de operare al lui Dinca, insa anchetatorii prefera sa pastreze informatiile ”la secret” pana cand analiza probelor va oferi detalii concludente. Deocamdata, presupunerile sunt sumbre, asta in vreme ce ”Monstrul din Caracal” participa, in fiecare zi, la cercetarea la fata locului efectuata de specialisti. Ancheta se anunta a fi din ce in ce mai complicata si, pe masura ce sunt analizate noile probe obtinute, apar detalii cutremuratoare si ipoteze socante.

Gheorghe Dinca, pazit ca sa nu se sinucida

Cum era de asteptat, in tot acest timp, viata lui Gheorghe Dinca se complica in penitenciar. ”A fost cazat singur intr-o celula fara gratii, fara usa clasica, astfel incat sa se poata vedea inauntru, totul de frica sa nu se sinucida! Este supravegheat in permanenta de doi gardieni, plus camere de luat vederi si microfoane care inregistreaza ambiental tot ce face in camera de detentie. Aparitia lui in penitenciar a generat o adevarata revolta, in special din partea bolnavilor de HIV-SIDA, care au sarit pe gratii si s-au impins in ele sa le rupa. Permanent este injurat, iar, cand ragusesc unii, incep ceilalti. Dinca este intr-o teroare continua si tremura ca o gaina!”, au dezvaluit surse din interior.

coral