Pe 3 august a murit fulgerator, la doar 56 de ani, iar azi, 7 august, cei dragi si-au luat „adio” pentru totdeauna. Marcel Toader este condus pe ultimul drum, in localitatea Cumpana, de langa Constanta, unde isi va dormi somnul de veci. Afaceristul este inmormantat in cavoul familiei, unde odihnesc tatal si bunica lui.

Durere fara margini la cimitirul de la Cumpana, Constanta, acolo unde sute de oameni s-au strans sa isi ia ramas bun si sa ii aduca un omagiu lui Marcel Toader, care a murit sambata, 3 august, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Fiul Maximilian (22 de ani), mama Radita, dar si Raluca, singura femeie care l-a facut tata pe Marcel Toader, si-au strans ultimele puteri si s-au ocupat de toate oranduielile dinainte si din ziua inmormantarii, scrie click.ro

Mai mult, cei trei au amanat cat au putut de mult ziua inmormantarii, intrucat si-au dorit sa se perinde un numar cat mai mare de prieteni la capataiul lui Marcel, pentru a-si lua ramas bun.

Aparitie surpriza la inmormantarea lui MARCEL TOADER! Cine a fost alaturi de mama omului de afaceri

La inmormantare nu este insa prezenta decat Raluca, mama lui Maximilian, femeia despre care Radita Toader a avut numai cuvinte de lauda. A fost, pana la urma, nora ei preferata.

Marcel Toader a fost de trei ori campion cu echipa Steaua si om de baza in nationala de rugby, cu care a jucat la Cupa Mondiala din 1987, dupa care a lasat sportul pentru afaceri cu piscine si impresariat artistic.

 

coral