Daca, pe plan muzical, nu a dat lovituri uriase in ultimii ani, Pepe s-a concentrat pe afaceri. S-a trezit insa cu bete in roate fix cand ii era lumea mai draga! Clubul de jumatate de milion de euro pe care l-a deschis in centrul Capitalei s-a dus pe apa sambetei dupa ce proprietarii blocului de deasupra localului, deranjati de galagie, au reusit sa il inchida!

Anul 2017 a fost unul al marilor investitii pentru Pepe. A slabit putin ritmul in cariera muzicala si s-a gandit sa faca afaceri, prima dintre ele fiind o gradinita privata pe care a deschis-o chiar intr-una dintre vilele detinute de socrul sau. Artistul a cumparat vila de la tatal Ralucai cu 450.000 de euro.

Ulterior, s-a gandit sa deschida un club, la parterul unui bloc, insa nu s-a dovedit a fi o idee foarte buna. El a investit 500.000 de euro in aceasta locatie, pentru ca ulterior sa-si dea seama ca locatarii blocului se opun autorizatiei, pe motiv de prea mult disconfort produs de muzica si fum de tigara. Pepe s-a enervat si a dat in judecata asociatia de locatari. Dar nici de data asta nu a avut noroc.  La dosar s-au adunat mai multe dovezi anti-functionare, decat pro.

„Se creeaza disconfort locatarilor…”

” ( … ) instanta are in vedere si petitiile si adresele emise de catre asociatia de proprietari __________ Primariei Sectorului 1 Bucurest si Politiei Locale Sector 1 prin care au adus la cunostinta autoritatilor prejudiciul adus si disconfortul creat prin desfasurarea actvitatii de tip club, bar la subsolul blocului, prin producerea de zgomot, vibratii, miros, fum etc.

Or, avand in vedere probatoriul administrat instanta apreciaza ca refuzul este justifcat de faptul ca prin activitatea desfasurata de catre reclamanta, respectiv activitate de tip club, fapt necontestat de catre acesta din urma, se creeaza disconfort locatarilor prin sunetele si trepidatiile provocate si prin transformarea aleii si a caii de acces in imobil in spatiu de fumat.

Avand in vedere ca imobilul este alcatuit in mare parte din apartamente cu destinatie de locuinte, folosirea de catre reclamanta a spatiului de la subsol pentru desfasurarea activitatilor de tip club produce inconvenientul produs in vecinatate, atat prin transformarea caii de acces in spatiu pentru fumat, prin zgomotul produs de clientii localului atat in interiorul cat si in exteriorul incintei, si in special prin nivelul ridicat al trepidatiilor produs de volumul inalt al muzicii, este suficient de serios pentru a justifica refuzul paratei de a-si da acordul pentru desfasurarea actvitatii de alimentatie publica la acel punct de lucru”, se arata in decizia instantei.

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti i-au respins recent cererea de chemare in judecata, ceea ce inseamna ca aceasta afacere de jumatate de milion de euro risca sa nu obtina in veci autorizatie!

Pepe este casatorit cu Raluca Pastrama de aproape sapte ani

Pepe, pe numele din buletin Ionut Nicolae Pascu, s-a casatorit civil cu Raluca Pastrama in 2012. Ei au devenit parinti pentru prima data pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numeste Maria. Pe 21 iulie 2014, cei doi soti s-au cununat si religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra a venit pe lume in ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015.

Pana sa fie cu Raluca, artistul a fost casatorit, din 2006 pana in 2011, cu Oana Zavoranu, de care a divortat. coral