După căderea comunismului cu toții am crezut că viața noastră se va îmbunătăți. Am privit libertatea ca pe un lucru aducător de bunăstare. Însă libertatea în modul în care au înțeles-o majoritatea dintre nu ne-a indicat drumul bunăstării, ci al greutăților din ce în ce mai mari. Noi, cei care credeam că odată cu ieșirea din „colivia” comunistă vom fi liberi să zburăm și să ne înălțăm pe culmile gloriei, am constatat că aripile ne sunt frânte de un sistem democratic greșit înțeles. Un sistem în care în fiecare zi ne este din ce în ce mai greu să câștigăm pâinea de zi cu zi.

O viață avem, ne dorim să trăim demn, nu să cerșim o bucată de pâine. De aceea ne străduim să găsim mereu soluții pentru a obține ceea ce ne dorim. Fiecare alege soluția care îi place sau pe care o consideră cea mai potrivită.

Intelbet vă propune o soluție rapidă și foarte interesantă. Intelbet, comunitatea din care fac parte experți în pariuri și specialiști din domeniul sportiv, vă face legătura cu casele de pariuri online legale din România.

Datorită acestei comunității, iubitorii sportului rege și a pariurilor pot paria și câștiga simplu și rapid. Nu trebuie să fii expert pentru a paria la aceste case de pariuri, deoarece specialiști din domeniul sportiv precum celebrul fotbalist Jorge Salinas și jurnaliștii sportivi Ioana Cosma și Mihai Mironică îți oferă informații despre ponturi pariuri. De asemenea, pariorii profesioniști oferă zilnic biletul zilei, adică analize de meci si pronosticuri pentru cele mai importante meciuri ale zilei.

Toți acești specialiști ce fac parte din echipa Intelbet au realizat o analiză a caselor de pariuri online din Romania sile-au ierarhizat in functie de 4 criterii esentiale: rating in functie de cote, rating in funcție de pariurile live, în funcție de oferta sportivă și cel al pariorilor care este conceput pe baza voturilor utilizatorilor.

Casele de pariuri online cu care Intelbet vă face legătură sunt case de încredere, legale in Romania. Așadar, se poate paria fără probleme. Dealtfel, dacă există vreo problemă între vreo casă de pariuri și parior, Intelbet intervine imediat pentru a soluționa eventualul conflict. Acesta este și scopul pentru care a fost creat o astfel de comunitate. S-a dorit oferirea de sprijin tuturor celor cărora le place să parieze și astfel, să câștige un ban în plus.

Ce spuneți, vreți să pariați? Dacă da, iată casele de pariuri online legale din România cu care Intelbet vă poate face legătura. Sunt case pariuri care stau bine la toate tipurile de ratinguri:

1. Unibet  – Licenta: D. 2164/28.08.2015

Unibet –  Această casă de pariuri ocupă locuri fruntașe în ceea ce privește ratingurile. Este cea mai bună casa de pariuri în ceea ce privește pariurile live și oferta sportivă. Se află pe locul 2 în top în ceea ce privește ratingul pe cote. 

Pariorii din România au votat această casă ca fiind cea mai bună casă de pariuri online legală din țară. Dacă vă înregistrați la această casă de pariuri făcând >click AICI, primiți un bonus la înregistrare de 150 lei. Așadar, pariați și câștigați!

2. Fortuna – Licenta: D. 2159/28.08.2015

Fortuna –Pariorii consideră această casă cea mai bună casă de pariuri online. Are cote medii. Oferă transmisii în direct, ceea ce le permite pariorilor să facă pariuri live. Ei pot să urmărească meciul în direct și să parieze în funcție de cum evoluează meciul.

Fortuna oferă și ea bonus. Și nu este unul de ignorat. Dacă sunteți clienți noi, primiți la întregistrare un bonus de 1000 lei. Așa că, faceți click AICI, și înregistrați-vă!

3. Netbet – D.927/24.06.2015

 Netbet ocupă o poziție de mijloc în ceea ce privește ratingul în funcție de cote, dar este preferată de pariori. Dacă doriți să pariați live, această casă este o opțiune bună, având în vedere că transmite în direct multe evenimente sportive. În plus, este și o platformă foarte live bună. În prezent, Netbet este casa de pariuri ce oferă la înregistrare cel mai bun bonus. Această casă oferă un bonus de 1500 lei. Așa că vă recomand să faceți >click AICI, sa vă înregistrați și să profitați de bonus.

4. Sportingbet – Licenta: D. 2163/28.08.2015

 Sportingbet este o casă de pariuri cu vechime. La capitolul rating în funcție de pariurile live stă foarte bine, dar la cel în funcție de cote este la nivel mediu. În ceea ce privește ratingul pariorilor se află în prima jumătate a topului. Dacă sunteți la început drum în lumea pariurilor, această casă este o alegere foarte bună pentru voi. Dacă vă veți înregistra făcând >click AICI, veți primi un bonus pentru înregistrare de 200 lei.

5. Betano – Licenta: D. 3311/18.12.2015

Betano este o casă de pariuri recentă. Este însă o casă ce pariuri ce oferă pariorilor o modalitate de pariere foarte interesantă. Aceștia pot paria de pe telefon prin comandă vocală. Betano, deși este o casă apărută recent, are un cuvânt de spus, deoarece are unele dintre cele mai bune cote de pe piață, transmisiuni live și peste 150 de opțiuni de pariere. Dacă vă înregistrați făcând click AICI, primiți bonus la înregistrare de 200 lei. Nu ratați această șansă, dacă vreți să câștigați!

6. Winmasters – Licenta: D. 928/24.06.2015

Winmasters este casa de pariuri ce are licență în România pentru 10 ani. Ea își arată din ce în ce mai mult interesul față de România. În ceea ce privește ratingurile este o casă ce se află pe o poziție de mijloc. Dar este o casă de pariuri sigură. Dacă vă înregistrați prin click AICI, veți primi un bonus de 500 lei. Oferă unul din cele mai bune bonusuri. 

Betfair și 888 sunt alte două case de pariuri ce nu au fost promovate foarte intens în țară. Sunt însă importante la nivel internațional. Merită să le încercați, potrivit opiniei specialiștilor Intelbet. Merită să încercați să vă îmbunătățiți viața câștigând un ban în plus din pariuri.

 

  coral