Accidentul cu patru morți din Iași a șocat pe toată lumea, mai ales pentru că Adina Iuliana Ghervase s-a urcat la volan, după ce a consumat bătuturi alcoolice. Interpreta Biatrice Duca este devastată de durere și cere să se facă dreptate, după ce soțul ei a fost ucis de șoferița beată. Ce a mărturisit artista despre tragedie.

Interpreta Biatrice Duca vrea să se facă dreptate, după moartea soțului ei

Ce a mărturisit artista

Adina Iuliana Ghervase a provocat o adevărată tragedie în Iași, după ce s-a urcat beată la volan. Femeia a ucis patru persoane joi noaptea, iar familile decedaților sunt în doliu. Interpreta Biatrice Duca și-a pierdut soțul, pe Ciprian, în accident. Ce a mărturisit artista, dar și cum vrea să se facă dreptate.

Interpreta Biatrice Duca cere să se facă dreptate, după ce soțul ei a fost ucis de șoferița beată din Iași

Biatrice Duca susține că femeia de 39 de ani care a provocat tragedia trebuie să plătească cu ani grei de închisoare, mai ales pentru că s-a urcat la volan după ce băuse alcool, iar patru persoane și-au găsit sfârșitul din cauza ei. Cu atât mai mult, artista a dezvăluit că scopul ei principal este să vadă că Adina Iuliana Ghervase va fi pedepsită.

Mai pot pleca Rareș și Cerasela împreună de la Insula Iubirii?! „E ciudată să-ți vezi iubita stând în fața unui bărbat gol”

„În momentul în care am auzit că şi-a angajat un avocat renumit şi speră să fie salvată, că stătea pe terasă … Am zis că vreau să-i transmit public, pe toate canalele media, că pe lângă scopul meu în viaţă de a-mi creşte copilul în continuare, aşa cum trebuie, următorul meu scop va fi ca această femeie să plătească ani grei de închisoare. N-o să mă las. Ea-şi pune un avocat, eu o să-mi pun zece. Şi ea va plăti cu siguranţă", a mărturisit soția inginerului mort în accidentul din Iași, potrivit Observatornews.ro

Șoferița a fost arestată

Adina Iuliana Ghervase a fost arestată de oamenii legii pentru 30 de zile. În cursul zilei de ieri, femeia a fost găsită de polițiști la cumpărături și reținută pentru 24 de ore. Familiile sunt devastate de durere din cauza pierderilor suferite.

„Nu ştiu dacă-i pasă, nu cred că-i pasă. Nu cred că înţelege nici în momentul de faţă ce tragedie a provocat. Cel mai bun om din lume …”, adăugat aceasta.

Momentan, oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului, iar Adina Iuliana Ghervase își va afla pedeapsa. coral