Carmen Iohannis a fost apostrofată de internauți pentru rochia pe care a purtat-o la întâlnirea oficială cu Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Utilizatorii rețelelor sociale au ridiculizat ținuta pe care soția lui Klaus Iohannis a decis să o îmbrace pentru evenimentul respectiv. Cum arată vestimentația.

Ce rochie a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden

Jill Biden, soția președintelui american Joe Biden, a sosit, de curând, în România pentru o vizită diplomatică.

Klaus Iohannis și soția lui Carmen au întâmpinat-o pe Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, însă internauții nu au trecut cu vederea ținuta pe care soția liderului statului român a purtat-o la eveniment.

„Întâmpinarea Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în România.”, a fost mesajul care a apărut pe pagina oficială de Facebook a președintele României, Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a fost ironizată și apostrofată de către internauți, care i-au criticat alegerea vestimentară, studiind fotografiile oficiale care au apărut, acum puțin timp, pe rețelele sociale.

„Zici că e poza de la Casa de Cununii Sector 6. Ce rochii!

Să fie într-un ceas bun!

Rochii din alea ieftine de la piață!

Poate o influențează și pe doamna matale să facă ceva, să avem și noi o „primă doamnă” de dat ca exemplu!

Asta-i rochița de la Înviere? Cu moartea pre moarte călcând!”, sunt doar câteva dintre comentariile usturătoare pe care urmăritorii lui Klaus Iohannis le-au distribuit în mediul online.

Care este scopul vizitei lui Jill Biden în România

Soția președintelui american Joe Biden va sta în Europa pentru câteva zile. Itinerariul ei este destul de încărcat. În data de 6 mai, vineri, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a vizitat baza de la Mihail Kogălniceanu. coral