Insarcinata in ultimul trimestru, Karmen a devenit oficial sotia lui Bogdan Caplescu ieri dupa-amiaza, in cadrul unei ceremonii pe care au tinut-o secreta pana in ultima clipa. Asa cum este firesc, dupa frumosii miri, parintii lor, dar si bunicii au atras toate privirile celor prezenti la cununia civila si petrecerea care a urmat dupa aceea. Invitatii au fost placut surprinsi cand au vazut-o pe mama lui Adrian Minune, care, asa cum era de asteptat, nu a lipsit de la cununia civila a nepoatei sale, Karmen.

In varsta de 60 de ani, bunica paterna a lui Karmen s-a numarat printre invitatii de suflet ai mirilor si nu putini au ramas blocati cum arata aceasta la onorabila varsta pe care o are. Mai mult, mama cunoscutului manelist a apelat la serviciile lui Adrian Pescariu, care i-a facut un machiaj natural, iar cu ajutorul trucurilor de make-up i-a evidentiat trasaturile superbe pe care le are: multi au crezut ca este vreo actrita din cunoscutele telenovele de peste hotare. Mai mult, doamna Flori, asa cum ii spun unii dintre apropiati a imbracat o rochie cu imprimeu leopard si bijuterii de aur cu un design foarte elegant.

Make-up artistul Adrian Pescariu a fost cel care a publicat o poza de album cu mama lui Adrian Minune, care i-a marturisit ca e singura persoana care se ocupa de imaginea ei si ca nu a mai machiat-o nimeni niciodata. Mai mult, bunica superbei mirese i-a dezvaluit artistului ca, in trecut, ea a mai incercat sa se aranjeze singura, insa, nu-i placea fiului ei si isi stergea machiajul. Mesajul postat de prietenul mirilor s-a incheiat cu un gand senin pentru acestia.

“Un om si un suflet tare deosebit ? Doamna Flori, mama lui Adi Minune, asa cum o stie toata lumea este cea mai loiala clienta a mea si nu spun asta doar asa… spun asta pentru ca de cativa ani o tot machiez, dar fara sa stiu un aspect!! Iar astazi (n.r.: ieri), am avut onoare sa-mi spuna ca sunt singura persoana care o aranjeaza si niciodata nu a mai machiat-o altcineva!!! A spus ca a mai incercat in trecut sa se machieze, dar nu-i placea lui Adrian si mereu se spala pe fata ??A spus ca m-a asteptat 60 de ani pana m-a gasit ?

#CasaDePiatraKARMEN?”, a scris Adrian Pescariu pe pagina lui oficiala de Facebook.

coral