Cruzime fara margini a unor localnici, din Deva. Au pus mai multi pui de caine in doi saci de rafie, pe care i-au legat pentru ca animalele sa nu poata scapa, si i-au aruncat, printre gunoaie, sub podul peste Raul Mures de la marginea Devei. Animalele au fost salvate, scrie ZiaruldeHunedoara.

„Noua catelusi aruncati in doi saci de rafie, nici macar desfacuti, erau captivi inauntru si condamnati la moarte. Rupti de sete si de foame, au fost gasiti sub podul de la Soimus. Le-am adus apa, mancare si speranta ca poate rand pe rand le vom gasi o curte unde sa stea”, a anuntat Ioan Toporan, unul dintre cei care au gasit animalele.

Barbatul a anuntat ca e gata sa dea o mana de ajutor sa le gaseasca bietelor fiinte o casa. Si a avut succes.

"Le-am adus apa, mancare si speranta, ca poate rand pe rand isi vor gasi o curte unde sa stea. Maine am sa vin iarasi pe la ei, le voi aduce lapte si voi colecta o parte din gunoaiele aruncate aici din lipsa de responsabilitate si nesimtire. Daca stiti pe cineva facand asemenea fapte demne de lumea a 3-a, spuneti-mi, ca voi avea grija sa-i aplic acelasi tratament. Daca vrea cineva sa adopte un catelus, suport costurile cu deparazitarea si eventual sterilizarea. Zi faina, acum merg la cules de urzici! Au mai ramas doar 4 catelusi. 3 baietei si o fetita. Maine vor merge spre Timisoara unde vor ajunge pe maini bune!", a scris barbatul pe Facebook.

 

coral