Ioana Filimon a facut tot posibilul sa castige premiul cel mare de 50.000 de euro de la „Ferma”, insa norocul nu a fost de partea ei, nici acum, cand a intrat pentru a doua oara in competitie. In editia de joi, 16 mai 2019, Ioana Filimon s-a duelat cu Diana Belbita si a pierdut, parasind competitia. „A fost o onoare sa fiu aici si sa va cunosc”, a spus Ioana Filimon la finalul duelului cu Diana Belbita.

Ioana Filimon si Diana Belbita s-au luptat in arena de duel pentru a-si asigura un loc in semifinala, alaturi de Zmarandescu, Morosanu, Marius Craciun si cei doi banditi, Florin Pastrama si Otniela.

„Mi-as fi dorit sa ramana Ioana. Ioana a avut cinci dueluri de eliminare, iar Belbita a avut doua”, a comentat Florin Pastrama dupa duelul celor doua. „Este o victorie de adevarat campion, s-a bucurat in liniste. Ioana e prima concurenta care pleaca cu zambetul pe buze”, a spus Catalin Zmarandescu.

Dupa 16 saptamani de show, mandatul Otnielei de fermier este cel mai tensionat. Zmara si Moro au intrat in razboi deschis cu Otniela, spunandu-i: „Esti cel mai lenes fermier”.

Vali Barbulescu, despre scenele de amor din Ferma

Vali Barbulescu rupe tacerea si vorbeste despre scenele de amor din Ferma care au starnit un val de controverse. Au tot existat zvonuri conform carora in Ferma unii concurenti au renuntat la inhibitii, dar si la haine si… au dat frau liber sentimentelor. Se speculeaza ca in timpul emisiunii concurentii ar fi intretinut relatii intime. Ei bine, Vali Barbulescu a rupt tacerea si a vorbit despre scenele care au starnit un val de controverse.

”Am o parere buna. Mie imi plac oamenii cand se iubesc, cand se intalnesc, cand fac sex. (…) Nu stiu… Nu am fost langa ei. Am auzit si eu. Nu pot sa confirm, nici sa infirm. Imaginile vorbesc de la sine. Cat timp am stat noi in cocioaba nu s-a intamplat nimic”, a declarat Vali Barbulescu pentru Viva!

coral