Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au divortat miercuri, la notar. Dupa amiaza, ea a participat la un eveniment monden, acolo unde a facut declaratii despre felul in care au decurs lucrurile intre ea si fostul sot.

Ioana Ginghina a aparut cu zambetul pe buze. Desi este o perioada grea, vedeta sustine ca are mult mai multe motive sa fie fericita decat trista, asa ca se va focusa pe afacere, pe cariera si pe cresterea Ruxandrei.

"Ruxi a ajuns sa imi zica demult: mama, divortati ca nu mai pot!", a spus Ioana Ginghina despre divort.

Alexandru Papadopol, gest impresionat pentru fiica lui

"Nu ne mai vazusem de doua luni. Astazi l-am mai intrebat ce mai face, ce filmeaza, l-am intrebat de doctort si chiar a fost… eu zic ca in timp lucrurile o sa se rezolve si o sa scapam de tensiunea dintre noi. (…) Eu niciodata nu spun niciodata (n.r. impacare). Familia, prietenii imi sunt aproape. Nu ma vede pe mine nimeni plangand. Eu sunt bine, am un business, o cariera, sunt bine, sanatoasa. Motivele de a fi fericita sunt multe, nu am motive sa stau sa plang", a mai spus Ioana Ginghina.

Ieri, 19 iunie, in jurul pranzului, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au avut prima intalnire oficiala in fata functionarului public, pentru demararea procedurii de divort. Oficializarea rupturii vine la cinci luni dupa ce actorul a parasit domiciliul conjugal.

Cei doi au avut programare la un notar din centrul Capitalei, la ora 12.00. Si-au facut aparitia la cabinetul notarial la 15 minute distanta si au petrecut inauntru nu mai putin de trei ore, timp in care au negociat termenii despartirii, alaturi de avocatii lor. Au avut de stabilit detalii legate de partaj – desi actorul intentiona, conform unor apropiati, sa-i lase partea lui din vila fiicei sale, Ruxandra -, de pensia alimentara si de custodia copilei.

coral