Ion Țiriac Jr (45 de ani), fiul omului de afaceri Ion Țiriac, a anunțat că este dispus să ofere o recompensă extrem de atrăgătoare, după ce numele familiei sale a fost folosit pentru a face reclamă unei afaceri dubioase.

O firmă s-a folosit de numele și imaginea lui Ion Țiriac pentru a-și promova afacerea în domeniul cryptomonedelor, lucru ce l-a enervat la culme pe fiul miliardarului român. Țiriac Jr a transmis că va oferi un apartament persoanei care va da informații de natură să conducă la arestarea ”infractorilor”.

”Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor!” Ion Țiriac Jr, recompensă uriașă

Ion Țiriac Jr a cerut și ajutorul instituțiilor statului în această speță. Conform spuselor acestuia, firma respectivă a înșelat deja mai mulți oameni cu peste 5 milioane de euro în total.

”Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea, arată digisport.ro

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Țiriac Jr pe contul său de Instagram.

Ion Țiriac are trei copii legitimi: Ion Alexandru, Karim și Ioana, însă în urmă cu ceva timp omul de afaceri a declarat, mai în glumă, mai în serios, că are, de fapt, alți 30 de copii, cărora le va lăsa o parte din avere.

”Am trei copii oficiali și alți 30 neoficiali. Cred că merită toți să aibă o parte din avere”, a spus Ion Țiriac, pentru Rosario, în 2014.

 

coral